Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy anyanak tenyleg nem jar...

Egy anyanak tenyleg nem jar semmi? Tenyleg nem fordithat magara idot? Egy anyanak az a dolga, hogy ellassa a gyermeket de azon felul nem elhet ugy mintha o is ember lenne?

Figyelt kérdés

15 hos lanyom van, nagyon nehez vele mindig is az volt. Eleg surun ejszakazok vele, mindig van valami vagy fogzas vagy betegsegek vagy csak szimplan hiszti es orjonges egesz nap. Allandoan borul a napirendje, nem hagyja az apjat aludni aki masnap dolgozni megy.

En pedig mint az anyuka voltam olyan meresz es a 9 honap veszelyeztett terhesseg es a 15 honap kokemeny gyerekneveles utan mertem magamra is forditani egy kis idot. Kozmetikusnal evek ota most voltam eloszor. Fodraszhoz fel evente jutok el. De eldontottem, hogy valtoztatok, szeretnek jol kinezni, fitt lenni csinos.

Beiratkoztam egy fitness terembe, ahol tul vagyok az elso edzesen. Es mit ad isten? Ma este lazas lett a gyerek, igy vege a fitnessnek. Alighogy elbelekezdtem, mar hagyhatom is abba.

Tudom, majd folytatom ha meggyogyul stb.

Nem. Ez nem errol szol. Ez arrol szol, hogy az anyasaggal veget ert az elet es minden tekintetben megszuntem letezni mint no, mint ember es nekem semmi nem jar.

Sem az ejszakai alvas, sem a kipihentseg erzese, sem a kikapcsolodas sem a fitness ami az egeszsegem megorzesehez kell.

Nagyon ketsegbe vagyok esve, meg soha nem ereztem ilyet.

Tudna valaki kicsit bizatni, hogy lesz e jobb?

2017. febr. 6. 22:03
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
42%
* erősen
2017. febr. 7. 06:34
 22/42 anonim ***** válasza:
58%

De, jar. Az egy dolog, hogy te a jarvanyos idoszak kellos kozepen talaltad ki. Este elmesz futni par km-t, meg van oldva.

Nekem ma harombol ketto gyerekem beteg. Este meg semmi bajuk nem volt.

2017. febr. 7. 07:32
 23/42 anonim ***** válasza:
61%

Nem kell drámázni, ilyen gyereket dobott a gép, ez van. Ha akartál gyereket örülj, hogy lehet!

A segítségeset én is úgy látom hogy 2 db ember vállalta, gondolom nem egy bizottságot hívtatok össze hogy na most 'Kissék' gyereket vállalnak...

Nekem pl az egyik rokonom vitte magával a gyereket az edzésekre, az edzője imádja a gyerekeket, olyan tervet készített neki amihez a gyerek 'kellék', így ő is nagyon élvezte!

2017. febr. 7. 07:47
 24/42 anonim ***** válasza:
80%

Ahova en jartam edzeni este 10-ig nyitva van.

Apuka azt irtad 8-9 orat dolgozik, az normal munkaido, siman tud a gyerekkel lenni amig leszaladsz egy orara.

Hol van apuka? Kerted mar hogy vigyazzon a gyerekre heti ketszer egy orat o?

En nem tudom, nekem is van gyerekem, most jon a masodik, de tudtam edzeni, hajat vagatni, sot -kapaszkodj meg- felevente egy szombat esti buli is belefert a baratnokkel. Evente 2 ejszaka, nem sok, de ennyi eleg is.

Nalunk fel sem merult hogy apuka ne vegye ki a reszet...

2017. febr. 7. 07:59
 25/42 anonim ***** válasza:
77%
apa is vegye ki a részét vagy menjen bölcsibe. ne mártírkodjál, te vállaltad
2017. febr. 7. 08:19
 26/42 anonim ***** válasza:
64%

szerintem ne ess kétségbe, és legyél lazább. Igaz, már eddig is kellett volna egy kicsit leszakadnod a gyerekről, nálunk például szintén csak mi vagyunk a férjemmel, anyukám még dolgozik, meg ápolja a nagyimat, meg egy másik idős rokont, ráadásul egy messzire lévő városban. De meg tudtuk beszélni, hogy mikor, melyik nap vegyen ki egy kis szabadságot és jöjjön el hozzánk babázni. Pláne nálunk két gyerkőc van. A férjem nemrég kezdett el egy tanfolyamot munka mellett, emiatt szinte minden nap reggel 7től este 6-ig nincs itthon, ha hazaér, kifújja magát, eszik, stb és elvan a gyerekekkel egy bő fél órát amíg én biciklizek vagy futni megyek (sőt, nemsokára én is kondiba járok egyszer egy héten). Nem kell mártírkodni, meg panaszkodni, időt kell csinálni. Megmondod apjának, hogy oké, ha ma hazajössz, te vagy a gyerekkel egy órát, annyit csak tud vele lenni, nem?

Egyébként én, ha nagyon vacak éjszakánk van/volt (pl már harmadszor keltem fel hozzá éjszaka) simán mondtam a férjemnek, hogy most ő a soros, felkelt aztán kész, egyszer egy héten kibírta

2017. febr. 7. 08:28
 27/42 anonim ***** válasza:
53%

Mivel milliónyi anya meg tudja oldani az életét több gyerekkel, apa nélkül is, valamit nagyon rosszul csinálsz.

Nyilván a kis hercegnő a főnök. Ne legyen.

2017. febr. 7. 08:30
 28/42 anonim ***** válasza:
61%

Családi napközi vagy bölcsi heti 2x.

Visszamész dolgozni 4-6 órában, így apukának nem kell éjjel-nappal melóznia, tud a gyerekkel lenni és neked is marad szabadidőd.

Bébiszitter.

Tornázol otthon.

Keresel olyan termet ahol van gyerekfelügyelet (nyilván ez a betegségre nem megoldás).

Ahogy mi csináljuk: két gyerek van, 1 és 5 évesek. A kicsi kel hajnalban szopizni, akkor már nem fekszek vissza hanem megyek edzeni. Mire hazaérek a férjem összekészíti a nagyot oviba és indulnak. A kicsi kb 3 hónapos korától csináljuk így.

A másik az érzelmi része. Igen, ez ilyen. Sőt, még ilyenebb lesz. A lányom akkor lett bárányhimlős amikor munkát váltottam. Bementem aláírni a szerződést, onnan egyből mehettem az oviba, másnap pedig kezdenem kellett. Férjem maradt otthon vele. Bármit tervezünk van B és C terv. A nagylányomat már elviszem kozmetikába, fodrászhoz. Ha nagyon kivagyok akkor szombaton összekészítem őket és a férjem elviszi őket játszóházba. És fordítva: ha ő van rossz passzban aki neki is jár pár szabad óra. Nem segítünk egymásnak meg nem helyettem csinálja a dolgokat.

2017. febr. 7. 08:32
 29/42 anonim ***** válasza:
68%
Nem olvastam végig a válaszokat,de a kérdésedre válaszolva. Nem csak anyának kell lenned és megértem ha kiborultál,de ez az állapot nem fog örökké tartani,ne aggódj. Én 2 éves koráig pisilni sem tudtam egyedül menni és tényleg úgy érrztem magam,mint egy elhanyagolt anyuka.. De 2 éves kora utan hirtelen minden megváltozott. Megmaradt másokkal,átaludta az éjszakát. Eljutottam körmöshöz,fodrászhoz,edzőterembe,csajos napra. Elég sokszor. Rendbe szedtem magam. Tudom h már vágysz rá,h nőnek érezd magad így addíg is azt javaslom,amíg nem tudsz otthonról kimozdulni,h szerezz vkit,aki kimegy hozzád fodrászkodni,keress egy jó aerobik vagy zumba(v bármit ami érdekel) videót,öltözz csinosan,sminkelj..bármit,amit te szeretsz és felvidulsz tőle. Légy türelmes,hidd el,lesz még időd magadra!
2017. febr. 7. 08:50
 30/42 anonim ***** válasza:
84%
Nem értem,hogy egy betegség miatt miért kell ilyen hattyúk halálát levágni? Jó eséllyel 2-3 nap és túl van rajta,aztán mehetsz edzeni. De ha minden kis zökkenőnél már első nekifutásra feladod,akkor nagyon nehéz lesz az élet!
2017. febr. 7. 09:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!