Mertek kettesben autóval utazni a kisbabátokkal?
Figyelt kérdés
És ha igen, olyankor a gyerekülés az anyósülésen van, vagy hátul?2010. máj. 7. 12:28
11/14 anonim válasza:
Persze, hogy merek, a nagyfimmal is mentem, ráadásul a párom akkor sokat volt külföldön.
Én kocsi nélkül nem bírnám.
van, hogy kettesben megyünk, van, hogy hármasban a naggyal.
Sokszor én intézem az ügyket, megyek könyvelőhöz, iskola bevásárlás.
Most a kicsinél (14 hónapos) a hordozó, majd a gyerekülés hátul volt/van, mivel elöl légzsák van és nem lehet kikapcsolni.
12/14 anonim válasza:
előző
Nekem az anyósulés mögött ül a kicsi, a nagy meg vagy mögöttem, vagy elöl (10 éves)
Terhesen utolsó héten is vezettem, 34. hétig kocsival jártam munkába.
13/14 Bea24 válasza:
Menjetek csak autókázni a babáddal kettesben nyugodtan, semmi gond nem lesz. :) A kislányom születése óta mindenhova autóval megyünk és nagyon szereti. Most 9 hós, eleinte szinte végig aludt, de most már nagy ritkán alszik, nézelődik, énekel, tapsikol a zenére. Az anyós ülés mögé teszem, így hátra tudok pillantani, hogy minden rendben van-e. Ha nálad ki lehet kapcsolni a légzsákot, akkor teheted előre is, de szerintem hátul biztonságosabb. Üdv. Bea
14/14 anonim válasza:
persze, igazából kénytelen vagyok, apa nem vehet ki szabit minden doki- és védőnőlátogatás, vásárlás, stb. miatt. én a hordozóban az anyósülésre teszem, a mi kocsinkban ki lehet kapcsolni a légzsákot, egy mozdulat az egész. így kéznél van a baba, látjuk egymást, bár legtöbbször hamar elalszik. hátul nem látnám őt, mivel fordítva kell bekötni, engem ez zavarna, így nekem jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!