Hogy tudnék ezen változtatni?
Figyelt kérdés
Van egy 11 hónapos kislányom,aki csak úgy alszik el ha ölben van,sétálok és énekelek neki. Mìg nem tudott mászni úgy is elaludt néha ha le tettem az ágyra és lefeküdtem mellé,de mióta mászik azóta vagy rám mászik vagy le az ágyról. A kiságyba ha beteszem és ott hagyom ordít míg ki nem veszem. Aki így volt mennyi idő míg kinövi az ölben altatást? Hogy tudnám erről leszoktatni? Több mint 11 kiló és 84 centi. Már nincs derekam :(2017. febr. 2. 23:40
11/16 anonim válasza:
Én mindig úgy altattam, hogy melléfeküdtem.Általában cicin aludt el, de ha úgy nem ment az alvás, akkor ringattam.De nem állva meg sétálva, hanem ülve.Miután elaludt, esetleg áttettem az ágyába.Amúgy együtt aludtunk és alszunk még ma mai napig. Most 7 éves.
12/16 A kérdező kommentje:
"Kedves 5-ös ezt a roppant hasznos tanácsot jobb lett volna ha magadban hagyod!
Van,h lefekszek mellé a mi ágyunkra de akkor is felül és gagyog,le sem fekszik. Sajnálom siratni,első babám a szívem szakad meg mikor már 5 perce sír . A normális válaszoloknak köszönöm,megpróbálom kicsit hagyni nyuglődni.
2017. febr. 3. 13:04
13/16 anonim válasza:
Én egy korábbi válaszoló vagyok, nekem 2 éves a lányom. Én soha nem hagynám sírni, úgysem hogy mellette vagyok. Azért mert pontosan leírtad a lényeget! Nem éhes, nem szomjas, nincsen más baja "csak" az hogy szeretne velem elaludni. Nekem nem kényelmes, de képtelen lennék hagyni addig sírni míg elalszik. Aki tudja csinálja így,engem meg "nevel" a gyerek, ahogy írták itt korábban!
14/16 A kérdező kommentje:
Utolsó. Most megpróbáltam hagyni sìrni,sìrtam mellette 25 perc keserves sìrás után nem bírtam tovább,már ikegett szerintem ezt egy anyai szív sem bírja ki,az enyém legalább is nem. Ha neki rám van szüksége az elakcashoz inkább sétálok vele,mint h nézzem ahogy sìr. Egy alkalom után is szörnyű bűntudatom van :(
2017. febr. 3. 14:51
15/16 anonim válasza:
Örülök, hogy nem csak én érzek így, mivel ma sokszor lehet azt hallani, hogy nem szabad kivenni. Hát nem tudom, én ehhez gyenge vagyok. Elhiszem hogy bűntudatod van, de ne legyen, gondolj arra hogy más ezt rendszeresen csinálja,te egyszer megpróbáltad, de legalább utána érezte a babád, hogy ott vagy neki!
Most igényel engem/minket nagyon is, biztos vagyok benne hogy 20 évesen már nem lesz ilyen gondunk :) Sok kitartást kívánok neked!
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó! Igazad van!! ;) :)
2017. febr. 3. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!