3in1. bocsánat, de elolvasnátok?
Első kérdésem az lenne h egy 8 hónapos babának mennyit kellene szopiznia? /na biztos nem ennyit/ most csinálunk egy 24 órás szopásmérést, mert voltunk dokinál.
eddig így néz ki:
01.00 - 90ml > éjszaka /pedig 2hetes kora óta nem kel fel!/
04.00 - 80ml > éjszaka
07.00 - 10ml
08.30 - 30ml
amúgy 1x kap főzeléket 1 egész ü-gel, 1x grízt, 1x egy doboz folyékony tejpépet. Egyébként nemrég hagytunk el 3 szopit, mostanában még 5x szopizott.de szegénykém éhesnek is tűnik.
Szerintetek erre tápszert fog írni?
Kapott bébikompot, a legalacsonyabbra van állítva, h ha szeretné ki tudja magát nyomni, ha ül a térdei be vannak hajlítva, ha oldlra van kicsit dőlve, akkor a lábai ellentétes irányban "eldőlve". anyósom erre azt mondja h emeljem fel a legmagasabbra, h csak a lábujjaival érje a földet, mert így ahogy most van görbe lesz a lába.mondtam h nem szeretném ha lábujjhegyen járna /mint ismerősünk/, erre válasz -> a lábujjhegyen járást könnyebben helyre lehet hozni mint a görbe lábat.te jó ég.
Erről mi a véleményetek?
Nem lehet,h jön a foga?Kisfiam 11 hós,sajnos cumisüvegből evett (de az én lefejt tejem),mert nem tudtam szoptatni;neki is voltak ilyen "szopási sztrájkjai".Elképzelhető,hogy "unja" a szopizást,pohárból próbáltad már?
Egyébként valószínűleg ajánlani fogja a dokitok a tápszert,mert a min. 1/2l-8dl tejalapú táplálék kell naponta a picinek.Ha viszont megfelelő a tejmennyiséged és a szopizást szorgalmazod,adj neki több gyümölcsöt,az csinál savat az étvágyához.10órai,uzsi.
Ahogy kiakadtál anyósodon,én bocsi,de úgy akadtam ki rajtad!Ha ennyire a "görbe láb" ellen vagy,egyáltalán miért teszed kompba azt a szegény gyereket?!Jó tanács!:Engedd,hogy magától csináljon mindent(mint hogy nem is támogatjuk és ültetjük őket),úgy hamarabb,biztosabban és helyesen fog járni!
Jó babázást! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!