Babám most szombaton lesz 6. hetes, van esélye a
hasfájás elmúlásának? Mikortól lehet enni bármit?
Figyelt kérdés
2008. okt. 9. 20:59
1/8 anonim válasza:
A bármit enni az még messze van, amíg szopik a tejeden keresztül mindent megkap amit te eszel. Ezért ne egyél nehéz kajákat, bab, képoszta stb, mert attól még jobban fog fájni a hasa. Az én kislányom is hasfájós volt. A 3. hónap után teljesen elmúlt.
2008. okt. 9. 21:04
2/8 anonim válasza:
Szia! Nekem 4,5 hónapos a babám a védőnőnk azt javasolta ahogy az elöttem szoló anyuka is írta helyesen, h az összes k betűs ételt kerüld a baba 6 hónapos koráig , és a fejtet babot. Ha szereted próbáld meg a laktoherb teát az anyatej serkentő és segit a babának szeleket elhajtani, nálunk nagyon bevált.Naponta 1 liter vizbe szoktam 4 filtert lógatni, megvárom míg kihűl és úgy natúr meg lehet inni nincs rossz íze. Ha továbbra is hasfájós a babóca próbáld meg a csecsemöknek való édesköményes, ánizsos teakeveréket az is nagyon jó!
üdv.
2008. okt. 9. 22:05
3/8 anonim válasza:
Szia!
Az én kislányomnak 6 hét után elmúlt. Persze nem egyik napról a másikra, de már addig is fokozatosan enyhült. Fel a fejjel!!! El fog múlni.
Az én lányom már elmúlt 5 hónapos, és kezdek mindent enni. A lényeg az, hogy bármit is eszel, figyeld a babád, hogy hogyan reagál. Ha nincs semmi hasfájós reakció, akkor eheted.
Kitartás!
Zita
2008. okt. 9. 22:29
4/8 A kérdező kommentje:
ohh én már tovább jutottam ennél különben nem tettem volna fel a kérdést
espumisan,infacol,gripe water,activator,édeskömény,kamilla,cseresznyemag párna mind próbáltam.Enyhülést hozott de én azt akarom,hogy ne lássam szenvedni szegénykémet.Éjszaka szokott fel fel sírni napközben jól van.
2008. okt. 9. 22:30
5/8 anonim válasza:
Ha már kipróbáltál mindent, akkor azt gondolom az fog segíteni - ahogy előttem is írták már - hogy figyeled magad, mit eszel, mit iszol. Nekünk ez vált be. Az elején (4-6 hetes korában) voltak hasfájásai a kisfiamnak (most 3 hós) de mióta figyelem magam teljesen elmúlt, mindenféle gyógyszer nélkül. Az étel/ital amit te fogyasztasz kb. 4-6 óra alatt megy át az anyatejbe, így tudod figyelni, hogy mire hogy reagál a babád! A tiltólistás ételeket egyelőre hagyd ki az étrendedből és akkor el fog múlni a pocak fájás, biztos! A bármit evés pedig még valóban soká lesz. Fél éves koráig az a jó, ha csak anyatejet kap, abban benne van minden, ami a picinek kell! A mi doktor bácsink legalábbis nagyon erősen ezt ajánlja nekünk :) Jó babázást!
2008. okt. 10. 08:58
6/8 A kérdező kommentje:
Köszike A segítséget.jó babázást mindenkinek.
2008. okt. 10. 10:11
7/8 anonim válasza:
Nos a laktoherb teát is felejtsd el de gyorsan.mi hipp natallal kezdtünk-ill.most is azt iszom csak mikor a bababónusszal kaptunk egyet gondoltam mi történhet,egy filtert használtam el egész nap ordított agyerek-jelzem nem hasfájós,így el is dobtam maradtam a hippnél.Ami még nagyon segítethet az a homeós bogyók:Két féle van.Ha a babád felhúzza a lábait és hasmasszírozgatásra enyhülnek a tünetek akkor a COLOCYNTHIS 9 vagy 15 Ch add neki.Óránként 5gólyó ,ha kifeszíti magát és hátmasszírozásra enyhül akkor a DIOSCOREA VILLOSA 9Ch kell neki ebből is óránként 5golyó adható.Mi az utóbbit próbáltuk nekünk bevált.Sok jó dolog van a homeopátiában javaslom szerezd be a Homeopátia napjainkban c.könyvet 500ft nagyobb patikákban ahol ilyen dolgok vannak.Sok hasznát veszed mind a babánál,mind magatoknál...Fogzáshoz is jó lesz:)..Nekem még bevált az is,ha minden nap eszek műzlit joghurttal vagy tejjel akkor ő is rendesen tud kakilni és nincs hasfájás.A kerülendő dolgokat meg nem eszem...3hós baba anyuja
2008. okt. 10. 23:41
8/8 A kérdező kommentje:
szia és mi van akkor ha mind A kettő van?ugy értem van mikor felhúzza a lábait de van,hogy megfeszíti magát?akkor mind a kétfélét adhatom?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!