Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 honapos babám nagyon "ropog"...

6 honapos babám nagyon "ropog". Mitol lehet ez, hogy lehet segíteni rajta?

Figyelt kérdés
Itt-ott éreztem már kisebb korában is, de most már egyre gyakrabban. Nem csak ha megfogom, hanem akkor is, ha csak játszik, nyújtozkodik, forog...Ugye nincs nagy baj?Kinoheti?
2008. okt. 9. 20:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Adod neki a D vitamint? Vigantol cseppet??minden nap egy csepp ne felejcsd el soha!!

Nagyon fontos nekik a csontok fejlődéséhez!!üdv egy 8 hetes baba mamija

2008. okt. 9. 20:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia, koszi a gyors választ! adom rendesen a cseppeket, nem tudom, mi lehet a gond!
2008. okt. 9. 20:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor télleg orvos ,nehogy esetleg ugy fogjátok meg aztán baj legyen!! Üdv Egy 8 hetes babó mamija!
2008. okt. 10. 06:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Nincsen semmi baj, ne aggódj! Azért ropog, mert még lazák az ízületei. Az enyém is recsegett-ropogott, el is vittem két orvoshoz, és mindkettő ezt a választ adta. Most már 3 éves, és nem ropog. :D
2008. okt. 10. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!