Mikortól esznek a babák 4 óránként?
Figyelt kérdés
2008. okt. 9. 19:20
1/4 anonim válasza:
Az én kisfiam nem olyan rég már 4 óránként eszik szombaton lesz 3 hónapos!
2/4 anonim válasza:
Az én kisfiam 1 hét múlva lesz 6 hónapos és 2-2,5 óránként szopik napközben, éjjel 2x kel. A babáknál nem cél a 4 óránkénti evés, főleg ha még szopiznak, akkor ideálisabb ha teljesen a baba igényeihez alkalmazkodunk.
3/4 anonim válasza:
Az én kislányom négy hetes kora óta eszik négy óránként.
4/4 anonim válasza:
Szia!
A kérdésedre a pontos választ nem tudom megadni, de az biztos h az én kislányom 4,5 hónapos anyatejes és szigoruan 3 óránként naponta 6x eszik ,éjszakát átalusza. A baba milyen sűrűn eszik, függ attól mennyit szopizott előtte, mennyire tápláló a tejcsi, és milyen a poci befogadó képessége , szereti a pociját és sűrűben kéri vagy elég neki ritkábban de akkor többet eszik.
Erre igazából recept nincs minden babácska más, mások az igényei, te szerintem azt figyeld h mikor jelez a babád és az a fontos, annyiszor etesd ahányszor enni kér. Nálunk volt olyan időszak h 2-2,5 óránként kért enni.
további jó babázást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!