3 hónapos baba mellett mit éreztetek fárasztóbbnak, az éjszakát vagy a nappalokat?
Figyelt kérdés
Ki mennyit kelt éjszaka és hogy élte meg a nappali fent létet? Mivel kötöttétek le a babát és mennyi ideig volt el ébren nyüszi nélkül?2017. jan. 28. 14:58
1/4 anonim válasza:
Egyértelműen a nappalokat. Az alvása nagyrészt éjjelre korlátozódott, akkor 11-12 órát aludt, nappal 3-4 alkalommal 20-30 percet, ez onnantól, hogy végre ki tudtam jönni a szobájából negyed óránál több nem volt. Semeddig nem volt el egyedül, estére a lakásban kellett cipelni. De az éjszakai alvása sose volt olyan jó, mint 3 és 4,5 hónapos kora között. Ekkor egyáltalán nem kelt fel, ritkán 6 körül a cumijáért és vissza is aludt még 1 órára. (De ami azóta kerek 1 éve folyik itt éjjelente....)
2/4 anonim válasza:
3 honapos kora elott alig aludt ejjel. Embertelen mennyisegu koffeinnel huztam ki ezt az idoszakot. Neha kiborultam es bogtem. Szerencsere elmult ez a korszak.
3/4 anonim válasza:
A nappalok nehezebbek voltak, mert hasfájós volt. Olyan 4 hónapos korára nőtte el, addig nagyon sokat nyűglődött. Utána már az éjszakát is átaludta. A szobahinta nagyon megnyugtatta. Nehéz volt, nekem kellett a segítség, néha nappal muszáj volt ledőlnöm 1-2 órára, hogy bepótoljam az alvás lemaradásom, szerencsére a férjem tudott segíteni, sokszor voltunk nagyszülőknél is. Hogy mennyit volt el nyüszi nélkül, háát abban az időszakban nem sokat. De gyorsan kinőtte, már nagyon kiegyensúlyozott nyugis baba, 11 hónapos. Kitartás!!!
4/4 anonim válasza:
Éjjel alszik, 4 hós. Nappal is elvan, mindig körülöttem van, nem sokat alszik. De van egy 2,5 évesem mellette. A nagyobb nem volt el kicsiként, állandóan igényelte, hogy foglalkozzak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!