Kisgyermek mellett akár baba, mi az ideális ruházat egy nő számára?
Legalább 12 centis magas sarkú, vörös combfix, és korszázs. Ha ebben tologatod a babakocsit ,és így mentek le homokozni, nagy sikered lesz! :)
Neked tényleg gyereked lesz??
Nos, nálunk a játszótéren délutánonként rendszeresen jelent meg drága kiskosztumot és koromcipot viselő anyuka a gyerekkel. Munkából jött, gyereket felvette a bölcsiben, aztán irány a játszótér. Aztán ott voltak a macinacis, kinyult, foltos pólós anyukák is.
Amiben jól érzed magad, ami kényelmes, ami tetszik neked, az megfelelő
Nyilván az ember praktikusabban öltözik ha pl. gyerekkel megy játszóra. Nálam a magassarkú szóba se jöhet, mert a gyereket abban cipelni abszolút egészségtelen, lapos cipőben is megérzem, hogy mennyire megterheli a lábamat a cipelés meg a gyaloglás. Szoptatás alatt kényelmesebbek a szoptatós felsők, kardigánok. Én a szövetkabátot is ritkán veszem fel 2 kisgyerek mellett, mert nem örülök, ha lehányja a pici vagy összesarazza a nagy. A nagy táska nekem korábban is alap volt, munkába járni is kényelmesebb volt.
Egyébként azt veszel fel, amit csak akarsz, de felesleges ragaszkodni a csini-bini de nem praktikus cuccokhoz, csak hogy elkerüld a slamposságot. Kényelmes cuccokban is megoldható, hogy csinos, esztétikus és stílusos legyél.
4!
Igen, simán leult vele homokozni. Cipőt letette a homokozó mellé, kispárna a feneke alá és már meg is oldotta. Beszélgettem vele párszor, a kornyekukon nem volt játszótér, így a a bolcsibol egyenesen ide jöttek. Nem ment haza atoltozni, így egyszerűbb volt neki. Mellesleg anno egy macinacis se ült be a gyereke mellé homokozni, inkább a padon pletykaltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!