8 hónapos a babám és mint kiderült a házi kosztot szereti, nagy baja lehet tőle?
Szerintem semmi baj ezzel, ha kicsit lájtosabbra csinálod a kajákat. Kevesebb só, kevesebb fűszer, persze nem erős és nem tocsog a zsírtól. Azért pacalt vagy körömpörköltet még ne adj neki értelemszerűen.
7 hónapos kisfiam már kinéz minden falatot a számból, két hete például baconbe göngyölt csirkemájat ettem mellette, és ahogy leültem mellé, nyúlkált bele a tányéromba, hát adtam neki. Ma például nemes egyszerűséggel kivett a kezemből egy darabka sajtot, és nekiállt csócsálni. Ez van, nem tudsz mit tenni, enniük kell! :)
Azért kell kevesebb zsiradékot és fűszert használni.
Semmi baja nem lesz a pocakjának, ha light kaját eszik.
Én is felnőt kaján nőttem fel, mert nem voltam hajlandó mást megenni, és csak tüszös mandula gyulladásom volt 3szor 23év alatt, pedig nekem nem a light kaját adták.
Amúgy mást mit adjunk akkor a babának, aki nem eszi a bébi ételeket?
Amúgy a fiam is imádja a főztömet, együtt eszik a család este. Nem használok zsiradékot annyit, és csinnyán bánok a fűszerekkel. Igaz mi 10hónaposak vagyunk már, de 2hónapja eszi ő is azt amit mi, vasgyúró, semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!