Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van, aki kihagyta a Vigantolt?...

Van, aki kihagyta a Vigantolt? Elfelejtette, ritkán adta, nem tudott róla, hogy adni kell, stb.

Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 14:23
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Utolsónak!

Én meg az ilyen "hobby lepontozókat" szeretem!

Ha az előző oldal utolsó hozzászólását is elolvastad volna - amit szintén én írtam -, akkor rájöttél volna, hogy ezt csak kiegészítésképpen írtam a hozzászólásomhoz. (most visszamehetsz és ott is lepontozhatsz ha jól esik)

Amúgy meg nem azt írtam, hogy ne adja, mert nem kell, csak megnyugtatni szerettem volna a kérdezőt, hogy semmi komoly problémája nem lesz ha néha elfelejti... mindenbe bele lehet kötni!

2010. máj. 13. 11:27
 32/35 anonim ***** válasza:
úgy gondolod a 18%-ot nekem köszönheted? :) velem ellentétben, valóban nagyon sokan lepontozták a válaszodat. Amúgy nem vagyok "hobby-lepontozó", csak az ilyen butaságokra általában reagálni szoktam. bocs.
2010. máj. 13. 12:03
 33/35 anonim ***** válasza:

Úgy gondoltam, hogy azok pontozták le, akik nem olvasták el az összes választ, csak az utolsó oldalt és önmagában valóban butaságnak hangzott, vagy úgy értelmezték, ahogy te, bár egyátalán nem azt írtam.

Ennek ellenére azért úgy látom volt olyan is, aki visszaolvasott és hasznosnak ítélte a válaszom. (most épp 30%... bár ez a pontozgatás amúgy sem túl reális, szerintem)

2010. máj. 13. 16:22
 34/35 anonim ***** válasza:

na ebben egyet értünk! :) az lenne a legjobb, ha nem is lenne pontozás, mert soha nem azt tükrözi, hogy egy válasz mennyire hasznos...

ezen túl majd elolvasok minden hsz-t mielőtt írok, tényleg csak a másodikat olvastam.

csak már nem ez volt az első, "régen is felnőttünk" típusú válasz, és már régóta zavart, bocs, úgy látszik, pont nem jókor írtam ki a magamét..:)

2010. máj. 13. 17:02
 35/35 anonim ***** válasza:

:-)

Lényeg a lényeg, hogy semmi komoly baj nem származik egy-egy kihagyásból, egyébként meg mindenki adja a vigantolt, anyatejesek a K-vitamint és C vitamint meg szükség esetén!

Ja, közben Angliáról meg az jutott eszembe, hogy nem lehet, hogy ott valamelyik oltással kapják a D-vitamin pótlást? (ahogy a K-vitamint is sok helyen szuriban?!)

Mert ugye külföldön kicsit mások - lehetnek - az oltások, mint itthon...

2010. máj. 13. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!