Van, aki kihagyta a Vigantolt? Elfelejtette, ritkán adta, nem tudott róla, hogy adni kell, stb.
Bocsi hogy belekérdezek, de a Cebiont mire kell adni?
Mert hogy TÉNYLEG LÉTEZIK olyan, hogy nem tud róla valaki.Nálunk pl. nem mondták a Vigantolt sem, innen tudok róla, rákérdeztem a dokinál, hogy akkor most mi van, akkor mondta hogy "ja tényleg".Viszont a Cebiont tényleg nem tudom.
Amúgy a Vigantolt én mindig a pelenkázón tartom és fürdésnél kapja a baba.Így nem felejtem el.vagy csak ritkán, de akkor másnap pótolom.
A Cebion folyékony C-vitamin, cseppeket kell adni a gyereknek.
15:03-as. Szerintem ne feltételezz. Nem értem, hogy valaki miért érzi kötelezőnek magára nézve, hogy bunkó legyen.
Hm, kedves utolsó, csak nem újságírással foglalkozol? Ott tudnak így ferdíteni...
Az igazság ez az "angolkór"-ral kapcsolatban:
A betegség eredete a XVIII-XIX század napfényben szegény, füstködös Angliájára vezethető vissza. Nagyvárosokban különösen a téli hónapokban a napfény csak elenyésző mértékben fejtheti ki D-vitamin-képző hatását a nagyfokú légszennyeződés, az épületek árnyékoló hatása miatt. A levegőt szennyező anyagok nagyobbrészt azokat a sugarakat szűrik ki, amelyek a leghatékonyabban befolyásolják a bőrben lejátszódó folyamatokat melyek a természetes, vagy "saját" D-vitamin előállításához szükségesek.
persze néha előfordul, hogy kimarad
de az is, hogy kicsit jobban megnyomom a cseppentőt és véletlenül két csepp is a szájába pottyan.
Szerintem nem lesz semmi baja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!