Csatos hordozóba hogy kell ügyesen felvenni a hátamra a babát télen?
Én még 16 kilósan is a hátamra kanyarítottam télen, majd 3 éves koráig hordoztam amikor szükség volt rá.
Nem a kedvenc évszakom volt a tél emiatt az igaz, de megoldható. Olyan sok ruha úgysem kell, ha a gyerek a hátadon van, hiszen ő is melegít és a cipelés is segít ebben.
10 kilósan már nagyon nem jó elől vinni.
Külön kabáttal nem könnyű, de mi is így nyomjuk, nincs akkora kabátom, amibe ketten beférnénk :( De csak ritkán használom, ilyen jégben nem érzem biztonságosnak. Majd ha jön a jó idő, akkor megint gyakrabban lesz a hátamon az utcán is.
Mi mei tai-ozunk, azt úgy szoktam felvenni kabátra, hogy elöl teszem bele a gyereket, és úgy forgatom át hátra. Csatossal is lehet így, amennyire én tudom, de azt még nem próbáltam. Kabátban nem tudnám eleve hátra feltenni, csak így, elölről hátra forgatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!