Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » El tudná küldeni valaki az...

El tudná küldeni valaki az Aludj jól gyermekem! C. könyv elektronikus változatát?

Figyelt kérdés

Láttam, hogy többeknek megvan, de akinek írtam privit nem küldi. Érdekel letöltés is és maga a könyv is, ha valaki megválna tőle!

Nagyon köszönöm!

2010. máj. 6. 13:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Nekem is elküldenétek? Vinklarik1@freemail.hu Előre is köszönöm
2010. máj. 8. 16:33
 12/13 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy leírtad a tapasztalataidat, azt is, hogy lesz egy nehéz hetünk... Sebaj, azt szeretnénk, hogy ne húzza magát a kisfiunk az őrületig a fáradtságtól! Minél fáradtabb annál nehezebben alszik el. Mindenki azzal biztat, hogy 3 hónaposan átalussza az éjszakát, de most kezd éjszaka is össze-vissza aludni...

Szóval nagyon köszi és minden jót nektek!

2010. máj. 8. 21:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is szeretném, ha valaki elküldené andi850123@freemail.hu e- mail címre. Előre is köszönjük Andi és Encsi baba.
2010. máj. 9. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!