El tudná küldeni valaki az Aludj jól gyermekem! C. könyv elektronikus változatát?
Láttam, hogy többeknek megvan, de akinek írtam privit nem küldi. Érdekel letöltés is és maga a könyv is, ha valaki megválna tőle!
Nagyon köszönöm!
bessenyeinora@vipmmail.hu vagy csuti9@freemail.hu
Nagyon köszönöm előre is!
Még nem kaptam semmit, légyszi küldd!
Esetleg valaki másnak megvan?
Szia!
Nem tudom megkaptad-e azóta, de én is elküldtem neked a freemail-edre!
Én is megkaphatnám?! zs801030@freemail.hu
Köszi!
Margitnak köszönöm,átjött mind és meg is tudom őket nyitni.
Remélem segít, mert az alvás nálunk a Mumus :)
Szia!
Nagyon szívesen!
Nálunk is nehezen ment az elalvás és az alvás is. Csak úgy aludt el a fiam ha vele voltam és ha kitettem a lábam a szobából legtöbbször már sírás is volt. Persze ez éjjel is így ment, órákat töltöttem az ágya mellett mire olyan mélyen elaludt hogy ki tudtam jönni a szobájából. Aztán eldöntöttem hogy változtatni kell. Addigra már mindent kipróbáltam kivéve ezt a könyvet... Na a lényeg, hogy nekünk nagyon bevált. Kín szenvedés az a kb. egy hét mire átáll, de én tudtam hogy neki és és nekem is jobb lesz. Persze ehhez kell a párod is, mert az enyém pl. egyik nap azt mondta hogy bármilyen nehéz, akkor is muszáj végigcsinálni, másnap meg hogy csináljak már valamit mert ő ezt nem bírja... :) Igaz én is így voltam vele....:D
Azóta viszont átalusszuk az éjszakát! Kivéve amikor jönnek a fogak, de a visszaaltatás ilyenkor is csak annyiból áll, hogy visszarakom az ágyába és már elaszik egyedül. Azért ez nem mindegy.
Na jó sokat írtam, bocsánat!
Kitartást a könyvhöz és pihentető éjszakákat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!