Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Elektronikus könyv-olvasót...

Elektronikus könyv-olvasót szeretnék, de milyet?

Figyelt kérdés

ha valakinek van ,kérem írja le a tapasztalatait!

köszönöm

2011. márc. 12. 19:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Konkrét nevet nem tudok mondani (na jó, Amazon Kindle a legjobb) de arra mindenképpen figyelj, hogy a kijelzője e-ink legyen, mivel hatalmas különbség van közte és a többi hagyományos kijelző (tft/amoled/stb) között. E-ink nem fárasztja a szemet, akár órákon át olvashatod.

Csak egy kis ízelítő:

[link]

2011. márc. 12. 19:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem ilyen van: [link] (piros).

Én imádom! Netezni is tök jól lehet vele és olvasni is imádok. Az én szememnek kicsit erős volt a fénye (fényérzékeny, szóval elég rosszul viselem a monitor fényt is), de teljesen jól beállítottam, hogy még az én szememet se bántsa. Imádom na :)

2011. márc. 12. 20:01
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm mindkettőtöknek :)
2011. márc. 12. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!