Megengeditek minden látogatónak, hogy megdajkálja a babátokat?
persze, úgyis csak olyanok jönnek akiket szeretünk.és mivel az én kisfiam tápszeres a nagymamik meg is etethetik.
:)
Àltalàban megengedheted,bàr ha te magad félsz akkor vegyél a babànak polyàt,és ugy add oda valaki kezébe.
De szerintem aggodalomra nincs semmi okod.
Bàr a puszilgatàst azt én magam kerülném(az iletö cigizek,elötte ivott valami alkoholt,stb)
de csak ugy a kezébe adni nem történik semmi.
köszönöm szépen a válaszokat, nekem is a cigi szaggal van igazából a bajom , de hát muszaj elfogadnom ,hisz mindkét nagyi cigis , de az ismerösök többsége is.- sajnos.
A lakásból kitiltottuk a dohányzást , de attól kint szivják és aztán puszilgassák a csajt - hát kicsit gáz.
Hozzánk a kisfiam 6 hetes kora óta jönnek látogatók, és még mindig csak a közepén tartunk... Én megengedtem mindenkinek, hogy dajkálja, jó látni, hogy másnál is remekül elvan. Valószínűleg azért szereti nagyon az embereket, mert sok kézben volt már. Pár nap múlva lesz 3 hónapos.
Szerencsére a rokonaink/barátaink/ismerőseink nem dohányoznak, aki igen, az nem veszi át a babát. Kivétel anyósom, akivel meg kell küzdenem, mert nem szeretem, hogy a bagós lehelletével puszilgatja a kisfiamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!