Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nyersen almát? Én vagyok a...

Nyersen almát? Én vagyok a tudatlan vagy a szomszédom?

Figyelt kérdés
Szomszédom kiakadt, hogy nyersen almát adok az 5 hónapos lányomnak. Persze lereszeltem ő meg ugy cuppogott mellé, egy kanálka se ment félre, nagyon ízlett neki. Ő megfőzné még azt is. elbizonytalanított...
2010. máj. 6. 11:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom bio vitaminokkal pótolja a főzés során elillanó értékes cuccokat. Ha főzve adod az almát, az már almafőzelék :)

Jajj az ilyen tökéletes anyáktól.

2010. máj. 6. 11:30
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én sütőben fóliában meg szoktam neki sütni mert édesebb, jobban szereti, és nem fáj tőle a pocakja.
2010. máj. 6. 11:34
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

A fiamnak ha lereszelem, már megy a hiszti, ő pl 2foggal, felügyelet mellett megfogja és elmajszolja, és csak meghámozni kell neki.

Almát kifőzni, anyám...

Ennyire tökéletes anyukától mentsen meg az ég.

10hónapos, fogak előtt reszelt nyers almán élő kisfiút nevelek, aki volt már koszos(homokozott), de beteg nem:D

A gyerekét nem főzi ki véletlenül, hogy kórokozó mentes legyen?

2010. máj. 6. 12:11
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

En se foztem soha:)

10 honapos kisfiu anyukaja

2010. máj. 6. 17:51
 15/15 A kérdező kommentje:
köszi csajok, jókat nevettem, szerintem is tiszta dili a nő! Tipikusan az az anyuka aki féltékeny ha egy baba fejlettebb az övénél... engem meg nem érdekel az ilyesmi, hiszen tudom, hogy minden baba más és más.... mondjuk egész télen 4x vitte ki a gyerekét sétálni, hiába mondtam neki, hogy jöjjön velem... biztos a lakásuk is biolevegős :-)))
2010. máj. 6. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!