Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen baba fürdető terméket...

Milyen baba fürdető terméket használtok és miért kedvelitek?

Figyelt kérdés
Azért érdekel, mert hamarosan megszületik a gyermekem és én csak a Johnson&Johnson termékeket ismerem, de koránt sem vagyok benne biztos, hogy annyira jó termék is, mint amilyen jó a marketingje.
2017. jan. 23. 18:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Johnsons-t inkabb ne...

Mi Lansinoh Earth friendly baby markaju sampon+tusfurdot hasznalunk. Csudajo mandarinillatu, keves is eleg belole, rendben vannak az osszetevoi es raadasul imadja a babam

Szivbol ajanlom!

2017. jan. 23. 20:06
 12/17 anonim ***** válasza:
Az én babámnak meg pont a gyógyszertári nem szárítja a bőrét. Próbáltuk még a Gabit kb 9 hónapos korában, de nem jött be mert száraz lett a bőre. A nivea baby-től meg kiütéses lett. :/ úgyhogy nem volt kedvem tovább kísérletezni.
2017. jan. 23. 20:14
 13/17 anonim ***** válasza:
Urtekram bio parfümmentes baba fürdető és sampon. A kislányom bőre nagyon érzékeny, egyedül ezt bírja, semmi fölösleges összetevője nincs, sokáig elég. A gyógyszertáriban van kőolajszármazék, az nagyon szárította.
2017. jan. 23. 20:31
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell előre vásárolni mert ugyis a háziorvos felírja a gyógyszertárit. Sokáig használtuk nekünk bevált de aztán àttértünk a dmes alverdére.
2017. jan. 23. 21:05
 15/17 anonim ***** válasza:

gyógyszertári és ceumed.A bőrének teljesen jó a gytári,viszont az arcán és fején könnyen kiszárad a bőre és a ceumed szuper rá..

Mi termékmintát kaptunk belőle a kórházban(fürdetőből és a krémből is),így mielőtt megvettem már bizonyított

2017. jan. 23. 21:06
 16/17 anonim ***** válasza:

Mi is a gyógyszertárival kezdtük, de tele volt piros apró pöttyökkel a teste tőle, pedig nem érzékeny a bőre. Gabi sensitivre váltottunk, fürdető és sampon egyben, vagy Hipp wasch gél.

A johnson's termékeket felejtsd el.

2017. jan. 23. 21:08
 17/17 anonim ***** válasza:
1 eves koraig a gyogyszetari furdetot hasznaltam,aztan mivel az nem habzik,mar nem ereztem annyira a tisztito hatasat, a gyerek mar jobban osszekoszolta magat es ezzel mar nem jott le olyan jol. Valtottam Himalaya Herbals Baby Soap-ra,barmelyik drogeriaban lehet kapni, 300ft es majdnem 2 honapig eleg:) enyhe illatu es kifejezetten babaknak fejlesztett szappan. Nekunk bejott
2017. jan. 24. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!