Lehet egy újszülöttet jó minőségű baba fürdetővel fürdetni (picike a vízbe), vagy van bizonyos idő míg kötelező a fürdető krém?
Pontosan az allergia és egyéb dolgok elkerülése végett a babákat 6 hónapos korig kizárólag gyógyszertári dolgokkal ajánlott fürdetni és a bőrüket kezelni. Tehát popsikenőcs, testápoló szintén gyógyszertáriak.
Nekünk azt a Naturland-os fürdőkenőcsöt írták fel.
Az én fiam születésétől kezdve kb 3 éves koráig a sokak által szidott Johnsons fürdetővel fürdött. Azóta Baba tusfürdőt használunk.
Soha nem volt bőrproblémája, nagyon szép a bőre.
Nyilván ha nem bírta volna, akkor váltottunk volna valami felírt krémre, de erre nem volt szükség.
Én és a fiam is szó szerint allergiásak vagyunk a gyógyszertári fürdetőnek nevezett valamire. Az én kézfejemről darabokban szedtük le a bőrt, a fiamnál meg ekcémát hozott elő. Mivel mindenki hülyének nézett fél év alatt kétszer próbálkoztunk vele, mindkétszer így jártunk. Akkor váltottunk Johnsosnra. Tudom, hogy sokan szidják, és tele van kőolajszármazékokkal, stb, de mégis, amióta azt elkezdtük használni, a fiam és az én bőröm is olyan szépen helyrejött, azóta se volt gond.
Most a 2. gyereknél már ki se fogom váltani, vettünk újra Johnsosnt.
(Ja és olajozni, krémezni kizárólag a nagyon száraz bőrű babákat kell, ha nincs semmi baja, szép a bőre, nem kellenek ezek sem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!