Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyerekfogra ecsetelő, nem...

Gyerekfogra ecsetelő, nem fogzásra, hanem elszineződésre?

Figyelt kérdés
Kisfiam 18 hós, és a fogait sajnos befogta a tea, pedig nem csinálom édesre, higitom, nem is iszik belőle sokat, mégis a felső négy fogát befogta. A doktornő azt mondta, hogy van rá ecsetelő, csak ő nem tudta megmondani mi a neve. Elvinni fogorvoshoz még nem akarnám, ezért ha valaki esetleg tudna aki járt igy, szivesen fogadnám, ha megirná a nevét. Köszönöm!!
2010. máj. 6. 10:21
 1/1 anonim ***** válasza:
Én amikor még nagyon pici volt a kislányom és az alsó fogai már olyan mm-re kint voltak, vörös teát itattam vele akkoriban. Nagyon elszínezte, belül sötét barna volt...azonnal elhagytam a teát, ahogy észrevettem, azóta vizet iszik vagy max gyümilevet. Egyébként teljesen magától elmúlt, sokat sikáltam és kb. 1 hónap alatt letisztult. Fogszínezésre ecsetelőről nem hallottam, de nem hiszem, h túl "bababarát" lenne...
2010. máj. 6. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!