Több gyerekes anyukák! Az 1-ső vagy a 2. -3. terhességet élvezted jobban? Könnyebben boldogultál a 2. picivel?
Az első visszahozhatatlan!
VAn idő mindenre, ki kell élvezni!
Az elsővel naponta nézegettem a netet, hogy mekkora, mit tud, kinyitaja-e már a szemét...stb és olyan jó volt.
A második elröppent, talán 3X néztem rá, hogy most mekkora is tulajdonképpen. A terhesség ugyanolyan volt, a szülés könnyebb, a két kicsivel könnyebb, mint gondoltam, igaz kislányom sokkal többet alszik, mint annó nagylányom...
Ez annyira anya és babafüggő, nincs általánosság..
Az elsőt sajnos csak 20 hétig élvezhettem:(
A második fantasztikus volt, 40+4 napig:)
A 3. nagyon megkínzott, hányingerhegyek, 9. héten kinyílt méhszáj, és hát pihenni az akkor 1 éves gyerkőc mellet nem tudtam. Ezektől eltekintve, jó kis terhesség volt ez is:)
A 2. babával már rutinosabb voltam, mint az elsővel, viszont nehezebb az időt beosztani, hogy mindegyikre kellő figyelem, törődés és türelem jusson.
25 hós és 5 hós fiúk anyukája
Én azt hiszem, a harmadikat élveztem a leginkább :)
De nem szeretem összehasonlítani, hiszen mindhárom terhességem egy csoda, isteni volt, mindhárom gyermekemet imádom :)
A 2. és 3. gyereknél természetesen sokminden könnyebb volt, hiszen volt már tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!