Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Több gyerekes anyukák! Az...

Több gyerekes anyukák! Az 1-ső vagy a 2. -3. terhességet élvezted jobban? Könnyebben boldogultál a 2. picivel?

Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 21:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát én természetesen az elsőt! :) Akkor még olyan új volt minden,ki tudtam nyugodtan élvezni... A második az úgy elrepült,hogy csak na,a "nagy" gyerkőc mellett... :) És igen sokkal könnyebb utána,én legalábbis sokkal nyugodtabb voltam,nem görcsöltem túl a dolgokat.
2010. máj. 5. 21:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Az első visszahozhatatlan!

VAn idő mindenre, ki kell élvezni!

Az elsővel naponta nézegettem a netet, hogy mekkora, mit tud, kinyitaja-e már a szemét...stb és olyan jó volt.

A második elröppent, talán 3X néztem rá, hogy most mekkora is tulajdonképpen. A terhesség ugyanolyan volt, a szülés könnyebb, a két kicsivel könnyebb, mint gondoltam, igaz kislányom sokkal többet alszik, mint annó nagylányom...

Ez annyira anya és babafüggő, nincs általánosság..

2010. máj. 5. 21:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Nekem is van már egy 4 hós kislányom és csak érdekelt hogy lehet-e majd még 1-szer olyan csodás terhességem mint vele volt :)))) úgy tűnik az első maga a csoda a második meg elröpül :) mondjuk még nem most lesz tesó...talán csak 5-6 év
2010. máj. 5. 22:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Az elsőt sajnos csak 20 hétig élvezhettem:(

A második fantasztikus volt, 40+4 napig:)

A 3. nagyon megkínzott, hányingerhegyek, 9. héten kinyílt méhszáj, és hát pihenni az akkor 1 éves gyerkőc mellet nem tudtam. Ezektől eltekintve, jó kis terhesség volt ez is:)

A 2. babával már rutinosabb voltam, mint az elsővel, viszont nehezebb az időt beosztani, hogy mindegyikre kellő figyelem, törődés és türelem jusson.

25 hós és 5 hós fiúk anyukája

2010. máj. 6. 00:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Én azt hiszem, a harmadikat élveztem a leginkább :)

De nem szeretem összehasonlítani, hiszen mindhárom terhességem egy csoda, isteni volt, mindhárom gyermekemet imádom :)

A 2. és 3. gyereknél természetesen sokminden könnyebb volt, hiszen volt már tapasztalat.

2010. máj. 6. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!