A kislányomnak Zeynep Anna nevet szeretném adni. A Zeynep egy szép különleges név, de viszont ha a kislanyomnak nem tetszik amikor felnő akkor tudja az Anna nevet használni:) szerintetek?
Anna szep, de ez a Zeynep... eloszor azt hittem ez a vezeteknev mielott vegigolvastam. Mintha betuket dobalnal random egymas melle.
Ne felejtsetek anyukak, nema gyereketek lesz kulonleges a nevtol hanem a nev a gyerekedtol!
2017. jan. 19. 20:50
12/21 A kérdező kommentje:
Az én nevem Petra a saját nevem is nagyon tetszik de azt azért nem szeretném a kislánynak adni.
2017. jan. 19. 20:52
13/21 anonim válasza:
Katasztrofa, egyutt es kulon is.
2017. jan. 19. 20:54
14/21 anonim válasza:
Jaj, nekem is az volt az első gondolatom, mint az egyik válaszolónak, hogy ezek csak random betűk egymás mellett :D Nem gondoltam volna, hogy van olyan ember, akinek pont ez a név tetszik meg, de hát tessék, mégis van :)
Ha neked tetszik, hát hajrá, nekem speciel egyáltalán nem jön be, mert nem hangzik úgy, mint egy igazi név.
2017. jan. 19. 21:06
15/21 anonim válasza:
Nekem olyan fiúsan hangzik. Meg kb egy traktornak ilyen márkanevet adnék. Bocsi, de szörnyű. Szerintem az Anna önmagában is szép név!
2017. jan. 19. 21:32
16/21 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy ez egy kimondottan csúnya név és semmi esetre sem szeretném, ha így hívnának engem. Amint lenne lehetőségem, azonnal megváltoztatnám. Nyers hangzása van, szerb, vagy szlovák vezetéknévnek jobban beillene, mint női keresztnévnek. Vagy ha már keresztnév, akkor férfinak (se). Nekem nagyon nem tetszik!
2017. jan. 19. 21:36
17/21 anonim válasza:
Mondok jobbat: Fatmagul;)
2017. jan. 19. 21:44
18/21 anonim válasza:
A Fák jú, tanár úr! c. filmben találkoztam a névvel. Szentül meg voltam győzödbve róla hogy az egyik fiú neve, mikor a film felénél leesett hogy ez egy lány név. Szóval számomra nemcsak idegen hangzású, de fiúsan is cseng.
Magyarországon Zejnep alakban adhatod csak.
Ha nagyon tetszik akkor inkább ez legyen a második neve.
2017. jan. 19. 21:49
19/21 anonim válasza:
Olyan mintha egy kerti szerszám márkaneve lenne..
2017. jan. 20. 06:54
20/21 anonim válasza:
Nagyon nem... szerintem nemhogy szép, hanem kifejezetten csúnya a Zeynep.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!