Mi a véleményetek az Anita névről?
Figyelt kérdés
Lőrincz a vezetéknév.2016. okt. 17. 21:28
1/20 anonim válasza:
80as évek, rengeteg korombelit hívnak így, most a saját gyerekemnek nem adnám.
2/20 anonim válasza:
Jó, mert ilyen párosítással még nem találkoztam.
3/20 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de itt a gyk-n olyan borzadály (szerintük különleges) neveket akarnak adni egyesek, hogy mostanában az Anita már a leggyönyörűbb nevek közé tartozik.
4/20 anonim válasza:
Nekem átlagos. Nem rossz, de annyira nem tetszik hogy adjam. Viszont pozitív, hogy normális név, nem olyan Amira, Hédi, Kiara féle borzalom. A vezetéknévhez meg szépen passzol.
5/20 anonim válasza:
a vezetéknévhez passzol.
nekem semleges, mert így hívnak, ezért gyerekemnek nem adnám, de nincs vele bajom.
6/20 anonim válasza:
Nekem is tetszik, csak nálunk nem illik a családnévhez.
7/20 anonim válasza:
A vezetéknévvel kifejezetten szép. És végre egy normális név a sok "különleges" között!
8/20 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Férjem is így van vele, a top 10-ben benne van nálunk.
9/20 anonim válasza:
Szep nev.
Bar en nem adnam, mert a legjobb baratnomet hivtak igy, akit 17 evesen halalra gazolt egy reszeg autos a zebran. :(
10/20 anonim válasza:
Anita vagyok, szeretem a nevem, de nem adnám a gyerkőcömnek, ugyanis tuti mindenki Ancsázná, azt meg utálom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!