Mi a véleményetek az Anita névről?
Figyelt kérdés
Lőrincz a vezetéknév.2016. okt. 17. 21:28
11/20 anonim válasza:
Szia, nekünk is Lőrincz a vezetéknév és kislányunk van :-) Szerintem jól hangzik együtt, gyerekként és felnőttként is megállja a helyét, de én választanék mellé még egy második keresztnevet is. Gyakori vezetéknévhez szerintem hasznos.
12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok pozitív választ :) nekünk is nagyon megtetszet az Anita név és persze mindenképpen magyar nevet szeretünk volna ami vállalható és ez szerintem is az plusz pozitívum hogy mostanában nem is olyan gyakori mint rég.
2016. okt. 18. 13:50
13/20 anonim válasza:
Kerdezo, az Anita nem magyar nev.
14/20 anonim válasza:
²Az Anita[1] női név, a héber eredetű Anna spanyol változatának (Ana) becézett (kicsinyítő képzős) alakja.[2]
Más források[3] szerint az ugyancsak spanyol Juana kicsinyítő képzős becéző formájának (Juanita) rövidített alakja.
Afrikaban igen gyakori nev egyebkent.
15/20 anonim válasza:
Spanyol, nem magyar.
De kb semmi se magyar.
Az Ancsát én is utálom...én otthon Ani voltam.
16/20 A kérdező kommentje:
De mondhatni akkor elég kevés magyar név van mert mindegyiknek szinte más az eredete. Úgy értettem én is hogy nem Dzsenifer és társai.
2016. okt. 18. 18:59
17/20 anonim válasza:
igen, gondoltam, hogy úgy érted. csak telefonról, ebédszünet végén nem volt alkalmam kifejteni :)
de tuti nem lesz belőle egy tucat az oviban/osztályban.
18/20 anonim válasza:
Én biztos nem adnám. Ennél semmilyenebb nevet nehezen tudnák most mondani, ne haragudj.
20/20 anonim válasza:
Semmilyen. Szürke , ostoba hangzású
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!