Mi a véleményetek a Tereza névről?
Figyelt kérdés
2017. jan. 19. 14:24
3/16 anonim válasza:
Az összes amerikai filmben így hívják a Mexikóból bevándorolt takarítónőt.
5/16 anonim válasza:
Nem ártana megnézni néha a nevek jelentését. Téli babának nem kicsit furcsa, hogy a neve forróságot, nyarat, aratást jelent. Ám ha ezt figyelmen kívül hagyom, akkoris ronda név. Ráadásul sok banya Terike. Tipikus öregasszony név.
6/16 anonim válasza:
Nekem Theresa May brit miniszterelnök jutott eszembe. Nem hangzik túl friss névnek, inkább az idősebb korosztályt tudom hozzá elképzelni...de nekem nem banyás.
7/16 anonim válasza:
Nálunk Terézia-ként szerepel nem? Szerintem szép és különleges lenne egy kislánynak, de én nem vállalnám be mert öreges.
8/16 anonim válasza:
Szerintem elegans hangzasa van igy!
9/16 anonim válasza:
Adható így is a név,de nekem sem tetszik.Ha már Teri,akkor Terézia,esetleg Teréza.
10/16 anonim válasza:
Szerintem katasztrófa
Külföldön még el tudom képzelni,na de
Magyarországon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!