Ezek közül melyik nevet válsztanátok?
Figyelt kérdés
Amanda, Johanna, Andrea, Ramóna, Bianka, Mónika, Kiara, Loretta, Lara, Zara, Lejla, Maja2017. jan. 19. 18:43
11/30 anonim válasza:
Ehhez a vezetéknévhez Lara, Zara, Maja ebben a sorrendben.
12/30 anonim válasza:
Nagyon tetszik: Amanda, Johanna, Bianka
Tetszik: Ramóna, Mónika, Loretta
Semleges: Andrea, Kiara, Lejla
Semmi pénzért: Lara, Zara, Maja
13/30 anonim válasza:
Tetszik: Ramóna, Lara, Maja
Elmegy: Andrea, Johanna, Bianka, Lejla
a többi nem tetszik
14/30 anonim válasza:
Nekem ezek közül a Lara, és Maja tetszik.
15/30 anonim válasza:
Az Andreát biztos nem adnám. Azt jelenti, hogy férfias. Nagy kicseszés a gyerekkel. A Kiara, Lejla szappanoperás. A Mónika idejét múlt. Amanda, Loretta külföldi majmolós. Ramóna és Zara nem tetszik. A Bianka, Lara vállalható. Adni egyedül csak a Johannát adnám.
16/30 anonim válasza:
Amúgy ennyire magyaros vezetéknévhez magyarosabb neveket keresnék. Nagyon hülyén néznek ki a felsoroltak vele.
18/30 anonim válasza:
Az Andrea miért lenne kicseszés? Több százezer nőt hívnak így, gyerekeknél már nem olyan gyakori, de pont ezért lehet előnyös. Én legalább hat Andrea nevű nőt ismerek, egyikük sem mondta soha, hogy kicseszésnek érezné a nevét. Az Andi becenév kifejezetten vagány szerintem.
A vezetéknévhez szerintem jobban passzol egy mássalhangzóval kezdődő név, pl. Bianka, Ramóna, Mónika.
20/30 anonim válasza:
Lara, Johanna, Loretta (főleg Loriként) tetszik, az én kislányom Maja, így én azt választanám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!