Milyen nevet adnátok ehhez a vezetéknévhez?
31. hétben járok. Első baba és kisfiúnk lesz.
Nevekben már fiatalabb koromban is gondolkoztam, de mindig változott mert vagy nagyon gyakorivá vált vagy már nem nagyon tetszik.
A páromnak se sok név tetszik és elég hamar meggondolja magát. És egyre tanácstalanabbak vagyunk és közeleg az idő.
Nálunk sajnos meg azzal is bajban vagyunk, hogy a párom szülei nagyon szeretnék ha a párom nevét kapná, Miklós. Szép név, de én nem szeretném ha ezt kapná maximum ha második névként.
Tudnátok szép, viselhető, kicsit különlegesebb, nem túl gyakori neveket írni nekünk segítségül?!
A vezetéknevünk Marton.
árton vezetéknévhez mindenképpen magyar vagy megszokott nevet adnék, nem pedig most divatos külföldieket.
Márton László / Mihály / Miklós (semmi baj ezzel a névvel) / Levente / András.
Márton Bálint
Márton Norbert
Márton Roland
Márton Dávid
Márton Barnabás
Márton Dániel
Márton István
Márton Gergely
Márton Balázs
Márton Tamás
Márton Attila
Márton András
Márton Vince
Márton Lukács
Márton Zsombor
Márton Zalán
Márton Noel
Márton Nimród
Márton Szabolcs
Márton Adrián
Márton Patrik
Márton Dominik
Márton Botond
Márton Bence
Márton Milán
Márton Kristóf
Márton Donát
Márton Flórián
Márton Lóránt
Márton Zétény
Márton Marcell
Márton Alex
Márton Benjámin
Különleges stílus:
Márton Miron
Márton Leonárd
Márton Larion
Márton Zénó
Márton Laurent
Márton Kilián
Márton Keán
Márton Fábián
Márton Xavér
Márton Teodor
Márton Ilárion
Márton Mirkó
Márton Benett
Márton Kevin
Márton Dorián
Márton Rajmund
Szerintem a Márton vezetéknévhez az új,_különleges nevek nem illenek,úgyhogy inkább az első és második oszlopból szemezgessetek,hátha megtetszik valami:-)
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Nem tudom telefon javította ki nektek de nem Márton hanem Marton a vezetéknév :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!