Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Úgy hallottam, hogy akik...

Úgy hallottam, hogy akik kompoznak utána részegesen járnak! Tényleg?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokra lennék kiváncsi. Akinek kompozott a babája tényleg nehezen találta az egyensúlyát amikor egyedül kezdett lépegetni???
2010. máj. 5. 19:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia

Mondjuk aznén kislányom nem megy, de nagyon ügyes. Olyan hat hónapos volt amikor vettünk neki kompot, nagyon szerette kb 2 hónapig. Olyan 8 hónaposan felált és elkezdett mászni, azóta nem igazán. Én úgy gondolom, hogy teljesen mindegy hogy az öledbe van 1 órán keresztül vagy pedig a kompba. De nem vettem eddig észre hogy bármi káros hatása lenne.

2010. máj. 6. 10:08
 12/13 anonim ***** válasza:

ELSŐ VAGYOK- kisfiam is kompozott, persze nem sokat napi szinten, de benne volt és szerette. akkor kezdtük el használni mikor már stabilan ült addig nem. látta a védőnő is h kompozik, nem volt ellenvetése csak annyit mondott h ne legyen benne sokat. nem is volt benne sokat sosem.

10 hónaposan felállt. stabilan ment, nem ténfergett. 1.szülinapjára stabilan ment kint az udvaron is - tavaszi baba. ja és mikor felállt és elkezdett kapaszkodva menni akkor nem is esett sokat, és nagyon ügyesen esett, lecsücs fenékre és utánna dőlt el esetleg ha még volt lendület az esésből. de csak pár alkalommal esett igy el.

szeritnem nem attol van a gyereknek koordinácios problémája mert kompozik vagy éppen nem kompozik.

2010. máj. 6. 10:13
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én pozitiv élményekről tudok beszámolni eddig csak! Miután megvettük a kompot, elkezdte egyre ügyesebben használni, majd 1 hét után felállt egyedül, és szépen áll, csak ezt az infot hallottam és kiváncsi voltam. :)

2010. máj. 6. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!