Úgy hallottam, hogy akik kompoznak utána részegesen járnak! Tényleg?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokra lennék kiváncsi. Akinek kompozott a babája tényleg nehezen találta az egyensúlyát amikor egyedül kezdett lépegetni???2010. máj. 5. 19:56
2/13 anonim válasza:
Persze, hogy nehezen találja, hisz a kompban alig volt szüksége rá, ezért nem jó a komp.
3/13 anonim válasza:
Szerintem hülyeség a bébikomp,erőltetjük a járást még nem járó babáknál ! Minek siettetni ?
4/13 anonim válasza:
Hülyeség, mindhárom kompozott,normálisan járnak,nem diszlexiások,nagy segitség a mindennapokban,persze nem fél napokra...
5/13 anonim válasza:
A komppal azt tanulja a gyerek, hogy járás közben ülünk és bármikor felemelhetjük a lábunkat. Egy egészséges mogásfejlődésű gyermeknek semmi szüksége a kompra. És amúgy valóban nehezebben találja az egyensúlyt. Tisztelet a kivételeknek, mert biztosan vannak!
6/13 anonim válasza:
Szia! Sajnos én használtam a kompot,meg is lett az eredménye.Eleinte hasznosnak találtam,volt időm a főzésre,teregetésre,de mire egy éves lett a lányom,még csak hajlandóságot sem mutatott hogy megpróbáljon felállni.Hanyagoltuk a komp használatát,miután beszéltem a védőnővel(neki nem említettem soha hogy használjuk,mert tudtam hogy ellenzi).Most 16 hónapos,kapaszkodva jár,de eléggé bizonytalan.Járok vele mozgás fejlesztésre,tornára, nagyon megbántam hogy beletettem a kompba,pedig még balesete sem volt vele,és én attól féltettem igazán.Ha egy anyuka az mondja nekem hogy ő használja a kompot,meg se szólalok,mert rettentően szégyellem hogy én is használtam.
7/13 anonim válasza:
Kedves utolsó azt mondták neked, hogy ez a komp miatt van?
8/13 anonim válasza:
Ez valószinűleg akkor is igy lenne, ha nem használtatok volna kompot.
9/13 anonim válasza:
Unokaöcsém 14éves és kb.5-6 hónapos korában ült kompba.Elég sokat benne volt/30perc-1óra/nap/,mert az anyukájának sok volt a munkája.Korán elkezdett menni,nem volt baj az egyensúllyal és azóta sincs semmi problémaája a járással.Erős egészséges fiatalember.
10/13 anonim válasza:
Én kérdeztem, hogy ezt mondták e, hogy a komp miatt van?! Mert ez nagy hülyeség és nem okold magad miatta, mert ahogy írták a komp nélkül is ez lett volna! Nekem a kisfiam 1 éves nem kúszik nem mászik a járás meg eszébe sem jut! 2 hónapos kora óta dévényezünk, hogy eredményes e már azt sem tudom, így is úgy is a saját ütemében fejlődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!