Szerintetek milyen hangzása van az alábbi névnek? Hajaz kisebbségi névre? A fiamnak adnám, de a férjem szerint a családnévvel együtt kisebbségi névnek tűnik.
Egyébként aki szerint lányos hangzású:
Jelentése Hadi férfi! :) az Arminus névből ered
Egyébként nálunk elég kemény hangzású vezetéknévhez sikerült adni az Ármin nevet...Deres Ármin
Utolsó voltam
"Egyébként aki szerint lányos hangzású:
Jelentése Hadi férfi! "
Én tudtam ezt, de akkoris b..is hangzású. A jelentés és hangzás két külön dolog.
Én sem mondanám kisebbsèginek.
(Az vèletlen, hogy 1 Ármint aki félcigány, de anyuka választotta a nevét, és ő fehèr bőrű, kèk szemű.)
A Szalay Ármin szerintem jól hangzik.
Szép név az Ármin (egyáltalán nem kisebbségi!), de ezzel a vezetéknévvel összeolvasva az y-ból j-lesz... hidd el, 10ből 9 ember szalajármin-nak fogja mondan a nevét. Ha ez benneteket nem zavar, akkor nyugodtan adjátok.
Amúgy a vezetéknév végi 2 magánhangzó után és biztosan mássalhangzóval kezdődő nevet választanék. Szerintem sok a 3 magánhangzó egymás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!