Mikortól mentetek a babátokkal együtt?
-étterembe
-cukrászdába, kávézóba
-wellnessezni
-vásárolgatni (nem élelmiszert, hanem mondjuk ruhákat, kiegészítőket, sminkeket)
-távolabbi nyaralásra (Európán kívül)
Mikortól vittétek magatokkal Őt is?
Bár sok helyre nem járunk ezek közül,de mindre visszük az elejétől. Másfél hónapos.
Étterembe nen járunk,max meki,kfc. Kávézóba igen.Vásárolni is nyilván,wellness se,de kirándulás igen.
Külföldre is vinnénk,ha mennénk.
És van mellé.egy 4éves is. Ő jó utazó,a pici is. Lwhet,hogy még kicsi azért,de szoktatva van már most,szerintem marad is ilyen.
Köszönöm a gyors válaszokat, most megnyugtattatok!:)
Azért vetődött fel a kérdés, mert a lányom 2 hetes és tegnap alvásidőben beültem vele és egy barátnőmmel egy kávéra és sütire (végig aludta). A nagynéném pedig mondta később, hogy jó bátor vagyok, ők a baba 6 hónapos koráig nem igen mentek semerre, maximum nagybevásárlásra, de azt is próbálta nélküle intézni. Én pedig kicsit bepánikoltam, hogy még hónapokig csak a környező utcákat látnám a séták alkalmával...
Mi pár hétig nem vittük be zárt terekre, ahol sok ember van, pl. bolt, cukrászda, étterem.
De később nagyon gyakran, sőt, éttermezni jobb volt vele, míg végigaludta az egészet. Most 1 éves, én nem igazán lehet étteremben normálisan enni mellette.
Európán kívüli nyaraláson nem voltunk még, de 8 hónapos korában Horvátországban igen. Meg azóta Németországban is.
Wellnessezni mi nem szeretünk, inkább kirándulni, oda sokszor vittük.
Bevásárlóközpontba 4 hetesen, a sarki kisboltba kb. két hetesen. Barátokhoz vacsorára 3 hetesen, étterembe kb. másfél hónaposan. Wellnessre 3 hónaposan (igaz, őt vízbe nem vittük, csak a nagytesót).
Imádom, amikor valaki felszisszen, hogy "hú elvitted a gyereket bevásárolni"? Hát igen, ahol esetleg vannak tesók, és nincs 8 nagymama, 9 nagypapa és apuka sem csak 4-ig dolgozik, annak muszáj valahogy feltölteni a hűtőt, meg főzni stb. És nyilván senki sem hagyja otthon a babát!
Étterem: 1 hónaposan
Cukrászda: nem tudom, nyáron biztos voltunk, szóval olyan 4-5 hónapos kora körül
Wellness: 8 honaposan
Vásárolgatni: még a 9 evést se viszem, ha nem muszáj, neki ez nem buli, a babának sem az, én meg az ilyet egyedül szeretem intézni.
Európán kívüli nyaralás: meg én se voltam Európán kívül, de ha mennénk ilyen helyre, akkor nyilván a gYerekekkel mennénk, én pár 4-5 honapossal már simán utaznék, de az enyémek elég rugalmasak ilyen téren szerencsére.
Első héten a házhoz közel sétáltunk, én még olyan gyenge voltam, hogy másra erőm se lett volna, viszont ez a kevés meg kellett és jól esett. Minden nap picit tobbet. 6 naposan megkérdezték, de cuki mennyi idős, mondtam, nincs egy hetes, erre kikerekedett szemekkel, felháborodva néztek rám.
Én azokon csodálkozok, akik hetekig ki se mozdulbak, vagy pl nagymama se láthatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!