Mi a vélemény a Laura névről?
Figyelt kérdés
Ezt a nevet választottuk a születendő kislányunknak.
Csak csupán kíváncsiságból érdekel mi is a véleményetek erről a lány névről?!
2017. jan. 18. 12:36
11/21 anonim válasza:
felénk is tömegnév lett..
nekem olyan átlagos
12/21 anonim válasza:
Szép név, sok boldogságot a picihez!
13/21 anonim válasza:
Se Lara, se Lora, a Laura viszont gyönyörű, viselhető, kellemes név. Jó választás.
14/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem tetszik. Ausztriàban éltünk sokáig és ott minden 5. banya neve ez. Tipikus öreglány név. Mint itthon az Aranka, Jolika.
15/21 anonim válasza:
Egyik kedvenc női nevem.
Szerintem bátran adható, egész életben vállalható név.
16/21 anonim válasza:
Szép név, kiskoromban így akartam elnevezni a leendő lányomat. Most már van sok név, ami jobban tetszik, de azért szép a Laura is.
Amúgy az, hogy Ausztráliában ez olyan, mint a Jolika, elég irreleváns. Külföldön meg a Giselle menő, pedig itthon a Gizella nagyon nem...
17/21 anonim válasza:
Ausztriát írtam és nem Ausztráliát. Szerintem pedig nagyon is reveláns. A fiatalok közül sokan nem ebben a nyomor tanyában képzelik el a jövőjüket. Pont Ausztria, Németország az egyik legesélyesebb letelepedési célpont. Egy előre látó szülő ezért nem ad olyan nevet, ami ott gáz a fiatalok körében.
18/21 anonim válasza:
Bocsi, félreolvastam. De azért azt még mindig nevetségesnek tartom, hogy az alapján adjon valaki nevet, hogy hátha egy konkrét másik országba költözik majd a gyerek és ott épp mit diktál az aktuális trend :D 20 év múlva lehet, hogy megint népszerű lesz ott a Laura név. De ennyi erővel akkor tényleg összegezni kéne hogy Nagy-Britanniában, Skandináviában, Amerikában, Ausztriában és Németországban (mint leggyakoribb célpontok) melyik név mennyire menő 😂 könyörgöm...
19/21 anonim válasza:
Az jutott eszembe,mikor a Laura nevű barátnőmet a felviteli lapra úgy írták fel hogy: Lura! Laura helyett. :D :D De egyébként szép név, tetszik. ;)
20/21 MancsWolf válasza:
És végül mi lett a neve? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!