Hogy van az, hogy 2-3 evesen meg tapszert ihatnak a babak, de a hosszan szoptatast lenezik?
Nem tudom, nekem a tejallergiás fiam még kap tápszert, ha kaphatna tejitalt, tejet is, akkor nem tápszerezném. De nem lehet...
Nekem amúgy teljesen mindegy ki meddig szoptat, én nem nézem le azt, aki a 2 évesét is szoptatja még.
Én egyik felét sem értem.
Egy 3 éves gyereknek már nem kell szopiznia, úgy ahogy a tápszert is feleslegesnek tartom már ilyen korban.
Kezdődik....
Az anyatej még a gyermek 3 éves korában is egészséges. Nem valami pacsmag, ami káros.
De visszakérdezek: miért nézi el mindenki, ahogy a 3 éves zabálja a csipszet, issza a kólát, szétkeni az arcán a csokit és jaj de cuki, míg az egészséges anyatej pedig fúj? A csomagolása nem tetszik?
Eleve a szoptatást lenézik, sokan úgy vannak vele, hogy természetes, egészséges, de csináld titokban, elbújva, és ne is tudjon róla senki. Mintha legalább is maszturbálásról lenne szó.
Ez meg azért van, mert a női mellek teljesen és kizárólagosan szexuális jelentéssel bírnak, az meg aztán főleg szexuális kép, hogy valaki bekapja egy nő mellbimbóját és szívogatja. Ezt ma sokkal természetesebben elfogadják, hogy a férjed csinálja, mintha a gyereked.
De egy cumisüveg az más! Az olyan steril, ártalmatlan, szexuális jelentéssel nem bíró tárgy, még a kislányok is szoktak ilyet játszani a babájukkal. Tehát te, mint felnőtt nő és anya, elszel szíves cumisüveggel babázni, mint 3 évesen, és nem szemérmetlenkedni és kínos helyzetbe hozni azzal másokat, hogy szoptatásra használod a szexuális jelképeidet. Irgumburgum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!