Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vajon miért sír megfeszülve...

Vajon miért sír megfeszülve mikor enni kell?

Figyelt kérdés

Kislányom 14 hetes és 3 napja amikor szopiztatni akarom akkor 2-3-at beleszív majd megfeszülve üvölteni kezd,de van hogy nem is szív bele pedig éhes. Csak álmában és éjszaka tudom szoptatni egyébként meg csak cumisüvegből hajlandó enni.

Mitől lehet ez, miért csinálja?

2008. okt. 8. 21:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Vagy így csinálod most már végig vagy elkezded elhagyni az üveget.Nem lesz egyszerű,de a kishölgy már rájött,hogy a cumi sokkal egyszerűbb.Nem kell vele dolgozni,hiszen simán jön belőle a kaja,éjszaka pedig vszínű nincs annyira magánál,hogy észervegye cicin van.
2008. okt. 8. 22:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Pedig éjszaka van hogy teljesen felébred,magáhoztér mert néha azt hiszi hogy játszani fogunk. Mosolyog,gügyög,rúgkapál és mégis szopizik....nappal viszont nem kivéve reggel.
2008. okt. 8. 22:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Fejésnél van elég tejed?Lehet,hogy éjszaka a pihenés miatt több van.
2008. okt. 8. 22:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is arra gondolok hogy éjszaka és reggel több van így könnyebben ki is jön.Nálunk is ez volt a helyzet
2008. okt. 8. 22:57
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen van!

Az első 3 hétben rengeteg volt a tejem két evés között is 3dl. Majd begyulladtak a meleimami 40 fokos lázzal járt és Augmentint kaptam amitől viszont a negyedére csökkent a tej és épp elég volt. Sok pénzembe került és sok kínlódásba mire végre (1hete) egy homeopátiás szer segítségével sikerült visszahozni a tej mennyiségét. Most is 130-150 ml-t tudok lefejni éjjel-nappal.

2008. okt. 8. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!