Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, ki van együtt úgy a...

Anyukák, ki van együtt úgy a babája apukájával, hogy az apa semmit se segít?

Figyelt kérdés
Ez úgy értendő hogy mindent Te csinálsz. Főzés mosás bevásárlás számlák rendezése + a baba körüli teendők, MINDEN!!!
2017. jan. 14. 18:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
62%

mikor az első gyerekünk már nagyobb volt, de még itthon voltam vele akkor minden megcsináltam, férjem azóta is emlegeti azt az időszakot, hogy az mennyire ideális volt szerinte, egyikünk se volt túlterhelve, de minden szépen megvolt :) évek óta mondja, hogy ha annyit keresne, nem engedne dolgozni :)

aztán mikor visszamentem dolgozni, még többet is csinálta a háztartást mint én, én tovább dolgoztam általában és csak főztem és vásároltam, a többit ő intézte.

most, hogy megszületett a babánk, teljes káosz van itthon, mikor este hazajön akkor kezébe nyomom a gyerekeke és elmosogatok vagy pont tegnap volt az, hogy este 8kor mikor hazaért álltam neki megfőzni a vacsorát :D persze a nagy kapott szendvicset, de én aznap még nem is ettem, mikor a baba alszik, a naggyal próbálok játszani, aztán szoptatni, pelenkázni.... :) nem is tudom mit csinálnék ha nem segíteni.

kérdező, ülj le a férjeddel és beszéljetek! te baba ellátása miatt vagy otthon, nem pedig házicselédnek! ha nem lenne a gyerek ellátása komoly munka, nem fizetne az állam érte csedet, gyedet!

2017. jan. 15. 00:34
 12/13 A kérdező kommentje:

Nekem nincs ferjem. Nem vagyok egyutt a kisfiam apukajaval.

A baratnom van abban a helyzetben hogy a parja semmit se segit neki pedig nem is dolgozik.

Azoknak a holgynek akik pedig lehurrogo stilusba irtak vagy kioktato stilusba... hat menjetek oda ahova gondolom...

Miert kell ugy msanak esni hogy azt se tudod mi van a kerdes mogott.

En szerencses vagyok mert idobe rajottem hogy nehez egyedul de megis jobb mint egy olyan emberrel akit nem erdekli a csalad es az hogy egyutt vallaltuk a kozos eletet a kozos gyereket. Akkor se volt segitsegem es most sincs. Sajnos a baratom meg nem jott ra...

2017. jan. 15. 22:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Saját gyerekről gondoskodni nem "segítség", hanem mindenkinek a dolga. Ha a teendők 90%-át a nő végzi, 10%-át a férfi, akkor nem a férfi segít a nőnek, hanem fodítva.
2017. jan. 18. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!