Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy néz ki nálatok egy kb.3...

Hogy néz ki nálatok egy kb.3 hónapos baba napja? Illetve éjszakája is?

Figyelt kérdés
Mikor mit csinál, mikor mit csináltok TI vele, mikor alszik, mikor van ébren, ha ébren van állandóan foglalkoztok vele vagy el van a kiságyában, járókában is? Hánykor kezditek az esti rituálét és mikor teszitek le éjszakára aludni?
2010. máj. 5. 12:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Csak visszaemlékezni tudok, ha az megfelel.:)

Reggel 6-kor kelt, akkor evett. Egyedül játszott az ágyában még kb fél-1 órát.

8 körül aludt egy fél órát, majd ébredés után tízórai.

Utána közös játék (játszószőnyegen, ölemben, stb.), majd 1 körül megint fél óra alvás.

béd 12-kor, utána sétáltunk vagy játszottunk együtt.

2 körül megint fél óra alvás, 3-kor uzsonna.

Uzsonna után séta vagy játék (ilyenkor már egyedül is elvolt sokáig a játszószőnyegen vagy a nagyágyon, kiságyban).

Este 6-kor volt vacsi, utána fürdés, alvás.

Az éjszakákat átaludta.

2010. máj. 5. 13:12
 2/4 anonim ***** válasza:
szia.az én kislányom 10 hetes.ugyanolyan a napirendünk mint aki előttem írt.csak az a kivétel h az esti 6 órai evés utan kb 3/4 8 körül van fürcsi és utana kap még kajcsit és azzal annyira kiüti magát h átalussza az éjszakát.van h felkel de nem igényli a kajcsit csak a cumiját:)
2010. máj. 5. 13:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk reggel 7-1/2 8 ébredés, kis nézelődés a játszószőnyegen. Kb. 8 órakkor kaja. Utána alvás (időtartama két-három óra). Ébredés 12 ill. 13 óra körül. Kaja. Játék velem, majd egyedül elvan, bár a legtöbb idő amit egyedül képes eltölteni negyedóra:( Majd újra kaja és este 7-1/2 8 fürdés.Vacsora. Éjjel még kétszer eszik a Drága:)
2010. máj. 5. 17:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Sajnos nálunk még nincsenek fix időpontok, van amikor reggel 6-kor indul a nap, va namikor 8-kor. Van amikor alszik 3-4 órát egyhuzamban, van amikor kétóránként enni akar. Nem tudom, hogy ez magától ki fog alakulni, vagy nekem kell alakítani?
2010. máj. 5. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!