Most éppen 19-es cipőt hord 1 éves lányom, még a nyáron jó lenne rá a 20-as szandál ha olyat venne neki egy rokon?
Távol lakik, csak 20as méretben van akciós szandál, jó minőség, boltbezárás miatt olcsó.
20as mérettől lehet kapni.
Még idén jó lesz a lányomra?
Szerintem igen,bár nem vagyok jósnő :)
Egy szandi kicsit "rugalmasabb" a cipőnél abból a szempontból,hogy ha már kezd kicsi lenni,akkor sem nyomja a kis ujjacskákat,hiszen elöl nyitott.
Köszi.
Nem arra gondoltam,hyg kicsi lesz, hanem inkább hogy még nagy.
Ezért kérdeztem,hátha valaki van aki tapasztaltabb mint én, hogy nő-e olyan gyorsan a lába vagy sem.
Jaaa,hogy úgy :)
bocsi,félreértettelek
De még mindig azt mondom,hogy jó lenne a 20-as méret.Na nem arról van szó,hogy 5 számmal nagyobb szandiban járkáljon,de 1 méretnyi különbség nem zavaró a kislányodnak,úgy gondolom.
Köszi
Akkor nem hagyjuk ki az akciót! :-))
A kisfiamnak a zárt cipője 20-as, szandálból viszont már 21-est vettünk. Ezt ajánlotta az eladó. Kb. 1 centi hely van még elől, de nagyon szépen tud benne menni.
Vegye meg!
Köszi.
Maximálisan meggyőztetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!