Van aki kitartóan próbálkozott az "Aludj jól" módszerrel, de mégsem vált be?
Egyszerűen nem tudom elképzelni az én gyerekemről, hogy abba hagyja valaha is a sírást, ezért nem is merem vele elkezdeni, kínozni nem akarom.
Honnan, mennyi idő után tudhatom, nálunk működhet-e?
Én ugyan csak egyszer próbáltam meg, de 5 percnél tovább nem bírtam hallgatni a sírását. Feladtam azonnal.
Mostmár 16 hónapos, teljesen rendben van az alvása, félálomban rakom az ágyába és alszik reggelig. Nappal mellé fekszem amig elalszik, és ha elaludt, kijövök. Én nem kínoztam a gyereket, de mégis jól sikerült az alvást megtanulnia :)
Én el sem kezdtem, az enyém is ordítana.
Az éjszaka közepén jön közénk és alszunk tovább, ez van, egyébként 14 hónapos lesz.
(van egy nagyobb fiam, ő ekkora korában aludt a helyén egséz éjszaka, de másfél évesen,amikor is kempingezni voltunk Korzikán és együtt aludtunk a sátorban, na onnantól nem akart a helyén aludni.
Így velünka aludt pár évig, aztán amikor vettünk egy galáriaágyat, és nem mert felmászni a létrán a magasba, na onnatól aludt a helyén
Azóta is alszik.)
Ezt csak azért írtam le, hogy én nem kínzom a gyereket, majd alakulnak maguktól a dolgok.
Most 10 éves és néha úgy kell kirobbantani az ágyából
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!