Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónaposan mentetek...

Hány hónaposan mentetek elöször babátokkal wellnessbe? Vagy bárhova fürdeni?

Figyelt kérdés
2017. jan. 8. 22:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Max. az első lázas HUTI-ig ilyen bátor valaki. Ha az intenzíven fekszik a csecsemőd, elfelejted a wellnest egy életre.

6-szor volt vesemedencegyulladása 1 év alatt fürdőzés nélkül is. Amíg ki nem növi, csak a saját kádjában pancsolhat. Nephrológus szerint eltarthat 6 éves koráig is.

2017. jan. 9. 09:10
 12/16 anonim ***** válasza:
55%

Egy korábbi hozzászóló vagyok.

Szintén nephrológussal és gyermekorvossal egyaránt konzultálva vittem el tavalyelőtt nyáron a dög melegben a gyermekemet nyugodt szívvel pancsolni, hűsölni egy kicsit 8 hónaposan (ekkor már stabilan ült, négykézlábazott, kapaszkodva lépegetett, így ő rettentően élvezte az ott töltött időt).

Neki veleszületett pyelontágulat van a jobb veséjében, köszönjük szépen, soha nem volt hutija (koppkoopp)és mivel imádta az első strandolást, még babaúszásra is jártunk.

Azért a 6 évig csak a saját kádjában fürödhet egy kicsit túlzás szerintem. De mindenki cselekedjen belátása és legjobb tudása szerint.

2017. jan. 9. 10:56
 13/16 anonim ***** válasza:
32%
3,5 hónapos kora óta járunk babauszasra. Soha nem volt semmi baja. Nyáron élményfürdőben voltunk 2x, júliusban volt 1 éves. Most két hét múlva megyünk wellnesselni Siófokra, jön velünk, nekem pihenés így is.
2017. jan. 9. 11:02
 14/16 anonim ***** válasza:
15%
Ha ez furdesnek szamit: 3 honapos koratol minden heten babauszas. Amugy medences strandon meg nem voltunk vele, csak a korosben furodtunk mikor 10 honapos volt. (Most masfel eves,de nem szivesen vinnem mesterseges vizbe,wellnessbe. Babauszason az oktatas kezdete elott van vizcsere,az joval tisztabb.)
2017. jan. 9. 12:33
 15/16 Pandi1986 válasza:
3,5ho, babauszason egy wellnesshotelban. Imadta! Fel oras volt, de utana maradnunk kellett meg :)
2017. jan. 10. 10:42
 16/16 Csuti03 válasza:
Én a védőnővel megbeszéltem. Azt mondta; h természetes vízbe már 4hosab is mehet. Így Gáborom a balatonba pancsizott kicsit több, mint 4 hósan. A wellnesses dolgokat később ajánlotta. Kb 7-8hósan volt először klóros vízben. Nagyobb a fertőzésveszély; akár milyen érdekesen is hangzik. Ugyan ez érvényes terhesen is. Inkább természetes vízbe érdemes menni a fertőzések miatt.
2017. jan. 14. 06:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!