Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kimentek sétálni ilyen hideg...

Kimentek sétálni ilyen hideg időben 2-3 hónapos babátokkal? Ha igen, mit adtok rá?

Figyelt kérdés
2016. dec. 19. 11:56
 1/8 anonim ***** válasza:
50%

decemberi a kisfiam, 1 hónapos korától rendszeresen sétáltunk, a legnagyobb fagyban is.

body, rugdalózó, pulóver/kardigán, nagyon hidegben még egy nadrág a rugira, overall vagy/és bundazsák, takaró esetleg 2 db... és még erre a babakocsi bundazsákja.

2016. dec. 19. 12:03
 2/8 anonim ***** válasza:
71%

Mi minden nap megyünk ki.

Harisnya, hosszú body, hosszú rugi, vastag sapka, téli overál.

Mózesrésszel viszem ki, még beis van takarva.

De pl. ha megyünk valamerre pl. vásárolni, akkor aznap nincs séta.

2 hónapos

2016. dec. 19. 12:04
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
Enyém 2,5 hónapos, minden nap megyünk (mondjuk esőben nem). A kisfiam nem igazán csípi ha be van öltöztetve, így nálunk rövidujjú body, rugi, téli overál és thermo sapi a szerelés, mózesben viszem, harisnyát nem tűri magán vmiért. A mózes belsejébe még van egy polár babatakaró.
2016. dec. 19. 12:29
 4/8 anonim ***** válasza:
64%
A mózeses időszak még jó ilyen szempontból. Jobban védi a hidegtől, széltől, akkor többet mentünk, de akkor se minden nap. Body, pamut rugi, plüss rugi, overál, sapka, takaró.
2016. dec. 19. 12:44
 5/8 A kérdező kommentje:
Nagyjából én is így öltöztetem, csak annyira félek, hogy egyik ilyen séta alkalmával mégis megfázik...
2016. dec. 19. 15:23
 6/8 anonim ***** válasza:
65%

9 hos(igen,tudom.mar idosebb) de azert meg jocskan baba.

3.gyerek.a nagyokat reggel vinni kell suliba,akar esik,akar fuj.

7:15 kor indulunk.

Harisnya,melegito naci,hosszu bady,pulover,vastag overal,vastag pled,labzsak.ja,es persze sapka.

Miutan leraktuk a tesokat elmegyunk boltba,es setalunk a kornyeken.jot alszik kozben.

Amugy a legnagyobb januari.arra emlekszem,hogy cudar hideg januar,februar volt.3 hetesen voltunk lenn eloszor hosszabb ideig.mar nem emlekszem mi volt rajt,de minden nap setaltunk 1-1,5 orat.ha nagyon fujt a szel akkor hordiba raktam,azt a babakocsira igy a ket kupolat felhuzva a gyereket egyaltalan nem fujta a szel.de ilyenkor csak 30-40 percet voltunk lenn.

Attol,hogy hideg van meg kell nekik a levego.

Nagyon vastagon sem szabad oltoztetni,mert ha megizzad,es megfujja a szel,konnyebben megfazik,mintha egy icipict vekonyabban van oltoztetve.

Mi most mar ugye a sport resszt hasznaljuk,ez azert nem olyan vedett mint a mozes.a mozesekbe jol el lehet dugni a piciket.

2016. dec. 19. 20:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Minden egyes nap megyunk setalni. Pluss rugdalozo+ pluss kabatka+ teli overall+ bundazsak+ sapka + kapucni + takaro + a babakocsi mozeskosar fedoje.

Sztem jot tesz neki. Szep a bore, egeszseges. Amikor hazajovunk, lecipzarozom az overallt, kabatot es olyankor szeret meg egy orat lustizni a mozeskosarban.

Valoszinuleg a nathat nem fogja meguszni, mert mindenki nathas a csaladban, dehat eddig nem lett beteg...sztem nem a setalastol lesz az.

Esoben is setalunk, a kocsihoz van vizlepergeto takaro.

4 honapos lesz most.

2016. dec. 20. 13:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálunk body, rajta egy harisnya, rugdalózó, egy leggings, felül pulóver, ha kell akkor még nadrág is, két takaró, ennyi elég szokott lenni a fiamnak.
2016. dec. 20. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!