Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyám cukros löttyel itatta a...

Anyám cukros löttyel itatta a 3 hónapos babámat. Menjünk orvoshoz?

Figyelt kérdés
30 ml teába tett 1 teáskanál cukrot. A baba persze megitta. Tiszta ideg vagyok. Ugye nem lesz baja?

2017. jan. 8. 12:53
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
79%
Kamuszagot érzek!
2017. jan. 9. 11:05
 32/57 anonim ***** válasza:
73%
Egyertelmu:)
2017. jan. 9. 11:09
 33/57 anonim ***** válasza:
55%

30ml-be egy teáskanál baromi sok. Már szirup. Ha a teafiltert is a 30ml be áztatta 5 percig, akkor el tudom képzelni.

Cukorból ettem már én is annyit, hogy megdobta a vérnyomásom és nem éreztem jól magam, pedig nem vagyok cukros. Pici babát szapora szívveréssel, nehézlégzéssel minden orvos kezelésbe venne.

2017. jan. 9. 11:26
 34/57 anonim ***** válasza:
63%

Aki szerint okos a nagyi próbálja ki. 30ml-hez egy teáskanál.

Aztán írja le, hogy adná-e ezt egy 3 hónaposnak vagy nem.

2017. jan. 9. 11:33
 35/57 anonim ***** válasza:
66%
Ki tudja, mi volt a baja...Kiszaradas, hasfajas inkabb.
2017. jan. 9. 11:34
 36/57 anonim ***** válasza:
87%
ótvar nagy kamu.
2017. jan. 9. 12:42
 37/57 anonim ***** válasza:
100%
Tessek mondani, rumot is tett bele a kedves nagyi, ugye? Jo is ebben a nagy hidegben!
2017. jan. 9. 12:47
 38/57 anonim ***** válasza:
57%

Van olyan, aki érzékeny a koffeinre. Biztos a babád is!

Én is azt írtam, hogy nem vagy komplett, de azt szépen elhallgattad, hogy tünetei vannak a babának, ez azért nem mindegy.

Azért, mert ivott egy kanálnyi cukrot, azért nem kell orvoshoz vinni, pont. Ez volt a kérdés. De ha rosszul van, tünetei vannak, akkor bármit evett-ivott vinni kell az orvoshoz. Most akkor gyakorlatilag értelmetlen volt a kérdésed. Mert nem írtad, hogy tüneteket produkált a kicsi.

2017. jan. 9. 13:09
 39/57 anonim ***** válasza:
85%

Én sajnos betegen születtem, 6 évesen volt egy szívműtétem, 30 éves vagyok. Én is még cukros teát ittam, elmondásból tudom. Ráadásul nem ám baba, hanem sima feketét ízesítve.

Mégsem lett tőle soha semmi bajom és egy orvos se mondta anyámnak a szívbetegségem ellenére sem, hogy nem kéne. Pedig fél gyermekkorom kórházban töltöttem. 2 éves koromig szinte végig és meg ott is teáztattak a nővérek.

Én ezt valahogy nem tudom elhinni.

2017. jan. 9. 13:20
 40/57 anonim ***** válasza:
87%

13:09

A koffein terápiás dózisa megfelel egy átlag kávéénak. Ezt nyomják bele a babába légzési elégtelenség során (ráadásul a kis vénájába, nem a gyomrába...). Esélytelen, hogy 30 ml teában a talán nyomokban lévő koffeintől bármi baja legyen. Vagy teljesen más, a cukros teától független baja volt a gyereknek, vagy óriási kamu az egész (hajlok utóbbira).

Csak azért írom le, mert még a végén valaki komolyan veszi ezt az egész rémes agymenést, és berohan a sürgősségire, ha a gyerek belekortyol teába vagy kávéba...

2017. jan. 9. 13:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!