Anyám cukros löttyel itatta a 3 hónapos babámat. Menjünk orvoshoz?
Anyám borogass. Sok bajod lesz még.
1. Kórházban már ennel jóval cukrosabb vizet adnak nekik.
2. A tápszerben szerinted nincs cukor? És az anyatejben?
3. Egy lassan hozzátáplálható korú gyerekről beszélünk.
Egyébként mi pl. egyáltalán nem használunk cukrot mert felesleges ha az ember normálisan táplálkozik, de egy kanál cukorba még senki nem halt bele.
Vidd be a kórházba legalább szerzel pár vicces percet a dolgozóknak.
És mit csinálnának vele a kórházban? :)
Baja nem lesz - köptetésre vagy hashajtásra szoktak egyébként most is még cukros teát adni ekkora babáknak. Beszéld meg anyukáddal, hogy ellenzed, mert nem tesz jót a gyerekkel. De szerintem nem kell lehordani, gondolom, nála a "tudomány akkori állása szerint" még ez bevált dolog volt, és nem valószínű, hogy rosszat akart.
Nem az volt a kérdésed, hogy bepörög-e, vagy fáj-e a hasa, hanem hogy vidd-e orvoshoz. :)
Máskor azt írd, amire kíváncsi vagy, senki nem gondoltatolvasó, főleg nem negatív kommentelő. Te vagy hisztis.
Sok gondod lesz még, ha az anyósomból indulok ki... Egyszer rajtakaptam, hogy kanállal cukrot etet vele, ha nem figyelek oda, megcukrozza a zöldséget, amit pépesítettem, tejet itatott vele, pedig tudja, hogy nem bírja...
Nem túlféltés, ha az ember nem akarja, hogy cukorral tömjék a babát. Más, ha kórházi körülmények között cukros vizet adnak és más ha otthon egy okoskodó nagymama (már bocsánat) csak azért is ilyen löttyel itatja.
Túlreagálod. Mit akartál az orvosnál, gyomormosást?
Nem lesz semmi baja, valószínűleg te is ilyen teát kaptál ennyi idősen. Élsz? Nagyon úgy tűnik.
Mondom ezt úgy, hogy 6 hónapos koráig kizárólag, igény szerint szoptattam a gyerekeimet, és utána sem kaptak cukros teát 10 hónapos korukig. Anyámnak is elmondtam, hogy nem isznak ilyet, és mérges lettem volna, ha ennek ellenére ad nekik, de eszembe nem jutott volna, hogy orvoshoz rohanjak, ha mégis kaptak volna.
Ápolónő rokonom azt mondta h nem adhatnának nekik meg vizet sem a kórházban, nemhogy cukros löttyöt, de adnak nekik h elhallgassanak.
Itt is sok gusztustalan kommentelő unatkozik, persze h aggódik az anya, föleg az elején ilyen picibabával.
nem azt kerdezte h belehalhat e...
Foggalmam sincs hogy lehet-e tőle baja, anyudnak nem ártana elmagyarázni a dolgokat
Olvasd már el a kérdést rendesen. De, a kérdezőt kitörte a frász, hogy most valami súlyos baja lesz a gyerekének. Ha simán csak kiakadt volna az anyja hülyeségén, még igazat is adtam volna neki, de itt arról volt szó, hogy azt hitte, hogy valami óriási akut baja lesz a gyereknek egy kiskanál cukortól... Ne tömjük a gyereket cukorral, tök egyetértek, de könyörgöm, nem fog felfordulni egy kis glükóztól.
felpörög, hasfájás...
MIért, szerinted ezekkel mit kezdne vasárnap, ügyeletben az orvos?
Higgadj le, mert ehy zakkant anya nem jó a gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!