20, a semmi szüksége rá, és a nem lesz baja, orvoshoz kéne vinni hiszti közt mérföldek vannak, ugye érzed te is?
2017. jan. 8. 19:17
22/57 anonim válasza:
Nyuszika, nem az a baj, hogy túlreagálod, hanem hogy még te oltasz másokat.
2017. jan. 8. 20:22
23/57 anonim válasza:
1 gyerekem van, 0 tapasztalattal kezdtem, de annyi agyam volt, hogy 1 kanál cukor miatt nem vittem volna ügyeletre.
2017. jan. 8. 22:40
24/57 anonim válasza:
Szegény nagymama! Biztos kapott a fejére a semmiért, ha itt ilyen pánikbaesetten kérdezel! Legközelebb inkább halgass anyádra! Sikerült felnevelnie téged is!
2017. jan. 8. 22:45
25/57 anonim válasza:
Én is kiakadnék a cukor miatt. Mondjuk a tea miatt is. Minek kell egy 3 hónapos babának teát adni?
2017. jan. 9. 07:42
26/57 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem rátok hallgattam és bevittük az ügyeletre, onnan tovább irányítottak a kórházba. Valóban nem a cukor volt a gond, hanem a teában levő koffein. Kapkodta a levegőt, ki volt pirosodva az arca, folyamatosan sírt. Csináltak neki EKG-t,kapott infúziót, szerencsére jól van.
Tudjátok mit? Lehet, hogy túlaggódom, de inkább hatszor megyek potyára orvoshoz. Az hogy aggódom a gyerek egészsége miatt nem azt jelenti, hogy életképtelen lesz.
2017. jan. 9. 08:39
27/57 anonim válasza:
Meg ilyet sem hallottam, bar 17 eve nevelek gyereket.
2017. jan. 9. 09:37
28/57 anonim válasza:
Sajnos én már hallottam ilyet, 22 éve nevelek gyereket, szerencsére pici korukban anyós megfogni sem merte a babáinkat, később viszont jobb volt nem rábízni őket. Nagyon kellett vigyázni, mit ad nekik, hiába kértük, hogy hogy mellőzzön bizonyos élelmiszereket, nem értette meg. Simán adott darabos diós sütit egy 1évesnek vagy hányásos betegségben szenvedőt tömött volna hússal, hogy erősödjön szegényke.
2017. jan. 9. 10:11
29/57 anonim válasza:
30 ml teában igazi gigamennyiségű koffein lehetett. Mert ha 30 ml expresszóról beszélünk, még talán be is nyalnám, de ezt így nem... A koffeint, teofillint légzési problémákkal küzdő gyerekeknek, babáknak, és tüdőbeteg koraszülötteknek(!!!) is szokták adni GYÓGYSZERKÉNT, mert tágítja a légutakat... Van esetleg még valami kamu?
Amúgy anno én anyám (jó pár éve) újszülött korunktól kezdve adott gyenge teát (nem 30 ml-t, hanem cumisüvegre valót), ugyebár az akkori kor szelleme miatt így csinálták a szülők, és nem hullottak a babák százával...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!