Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Borostyán nyaklánc nem...

A Borostyán nyaklánc nem balesetveszélyes a babának? Tényleg segít a fogacskák kibújásánál? Igaz, hogy 24 órát szénsavas ásványvízbe kell tenni? Miért?

Figyelt kérdés

Kaptam kölcsön 1 ilyen láncot ,de nem merem a 4hónapos kislányom nyakába tenni,mert félek,hogy ha alszik(főleg éjjel)megfújtja magát.:( Nagyon szenvedünk a kis foggumókkal és nem szeretnék semmi mesterséges dologgal kenni a kis ínyét.

Nyugtassatok meg,hogy használ és nem történik semmi baj!!!

Köszi szépen

2008. okt. 8. 14:51
 1/9 anonim ***** válasza:
34%

A szomszédomban több baba is használja, még élnek:-)

Egyel vagyok jobb kapcsolatban, neki fájdalmai voltak, és nyálzott is rendesen. Én úgy tudtam,ez nyálzáscsökkentésre van.

Szóval én sem tenném a lányom nyakába, de a szomszédokkal nincs gond...

2008. okt. 8. 14:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Mindenképp muszáj nyakba tenni? Csak úgy a kiságy környékére, párnácska alá, a sarokba, amit nem ér el nem lehet? Vagy úgy nem fejti ki a hatását?
2008. okt. 8. 14:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ennek az a lényege,hogy a bőrrel érintkezzen.Az én lányomnak van,én nem szedem le éjszakára sem.
2008. okt. 8. 15:40
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi szépen! Én kipróbálom, mert iszonyú ahogy szenved és eszi a kis kezét.:(

Utolsó válaszadónak:

Szóval ruha alá kell tenni a kicsinek?

Hogyan altassam hason,háton vagy mindegy?

Nem nyomja meg a kis mellkasát ha hason alszik?

2008. okt. 8. 20:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Az n kisfiamnak már 2 hós kora óta van.Mindegy hogy rakod a nyakába.Meg fogja szokni.Nem lesz semmi baja.Sőt.Én nem tettem ásványvízbe erröl nem tudtam.Remélem segítettem.Ja és 5 hónapos a kisfiam és van 2 fog.Különösebben nem szenvedett meg vele.Hogy ezért e...nem tudom.
2008. okt. 8. 20:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok.Én alapból nem altatom hason a gyereket.Nem fogja nyomni,ne izgulj.Én a body alá belógatom a láncot,így bele sem tud kapni.De őt nem zavarja.Mintha észre sem venné,hogy a nyakában van.:)
2008. okt. 8. 22:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Hol lehet ilyen láncocskát kapni?
2008. okt. 9. 09:43
 8/9 A kérdező kommentje:

akitől kaptam a láncot ő mondta ma éppen,hogy ha félnék ráadni olvassam el!!!

[link]

itt az is megtalálható,hogy hol tudod megvásárolni:) és mennyibe kerül.

Köszi a tapasztalatokat :D Én kipróbálom!!!!

2008. okt. 9. 14:27
 9/9 anonim ***** válasza:

én innen rendeltem:

[link]

2 nap múlva hozta is a postás.

2008. okt. 9. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!