Nincs foga, hogyan adjak neki kenyeret?
Figyelt kérdés
Védőnő ma azt mondta, hogy adjak kenyeret a fiamnak. Ez oké, én adnék neki, de hogyan? 7 hónapos, foga még nincs. Hogy kell neki adni így a kenyeret? És csak magában?2010. máj. 4. 17:53
1/5 anonim válasza:
Csak a kenyér belét nagyon pici falatokban, az pedig nyállal olvad. Meg elég erős az ínyük is, jól össze vannak ezek a kicsik téve :)
2/5 anonim válasza:
A kenyér héját is odaadhatod jól megtudja dörzsölni vele a viszkető fogínyt.Belsejét főzelékbe mártogatva,nagyon apró falatkákat.Lányom imádja a zsemlét,kiflit.
3/5 anonim válasza:
Mondjuk nem értem, hogy egy 7 hónapos gyereknek miért annyira fontos kenyeret adni? Főleg, ha még nincs foga. Annyi minden van, amit ehet, miért olyan sürgős a kenyér?
4/5 anonim válasza:
Gondolom azért mondta a védőnő, mert a legújabb gyermekgyógyász ajánlás szerint a glutént 7 hónapos korig be kell vezetni. Egyébként a belét ügyesen megeszik kis falatokban, én még kiflit szoktam adni neki, szereti nagyon és szerintem is jó az ínyének is.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat.
A glutén bevezetésével nincs gondunk, 6 hónapos korától kap tejpépet, ami tartalmaz glutént, és babapiskótát. Azt jól elnyammogja, csak nem tudtam, hogy a kenyérrel is olyan ügyesen elboldogul-e. Akkor ezek szerint igen. Ma veszek egy kiflit, előbb azzal próbálkozunk. :D
Ja, meg tegnap evett krumplifőzeléket, pici habarással. Az is ízlett neki.
2010. máj. 5. 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!