Mit adjak neki enni? 16 hós babám pár napja nem eszi meg a főzelék egyetlen formáját sem, vajas kenyeret sem. Milyen tartalmasabb ételt eszik a ti ennyi idős babátok?
Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 14:25
1/3 anonim válasza:
az enyém is ezt csinálta ennyi idősen. nem volt hajlando enni, ha nem adtam neki mást pl kubut akkor képes volt nem enni, és kubuzott. el fog mulni nálla is, az enyémnél is elmult mára eszik rendesen- na jo sokkal jobban mint korábban, mert még mindig nem tartom rendesnek a kajálását. most 23hós.
2/3 anonim válasza:
Ugyenez a helyzet a főzelékkel, de a leveseket megeszi a fiam, úgyhogy most leveseket főzök.
3/3 anonim válasza:
az enyém pontosan ezt csinálta 16 hónaposan:)
most 17 hónapos.
adtam neki: tarhonyás húst, rakott krumplit, rizses húst, zöldséges tésztákat( a zöldség miatt), rakott dolgokat, és az enyém is a levest megette, ezért főztem olyat, hogy mindenfélét raktam bele: répát, krumplit, tarhonyát vagy tésztát, zöldséget, húst és így megette.
ma próbálkoztam először főzelékkel(spenót) és ma végre megette azt is!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!