Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónapos és kb. 2 hete hiába...

4 hónapos és kb. 2 hete hiába büfiztetem, nem jön i a levegő, pedig sokat nyel belőle és utána fáj a pocija. Miért nem tud büfizni?

Figyelt kérdés
2008. okt. 8. 14:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi is hasonlókon mentünk keresztül a most 6,5 hónapos kisfiammal anno. Már nem is emlékszem mikor volt, de elmúlt, megtanult büfizni is. Kínlódott, nyögött, leizzadt. Minden pózt kipróbáltunk pedig. Te hogy szoktad? Hasra fektetve a combodon, válladra téve, paskolgatni a hátát, simogatni a gyomortájékon, járkálni vele? Sok sok türelem kell mindehhez, de hidd el elmúlik, megtanulja, mind sok minden mást szépen sorjában. Én is furcsálltam, hogy pár hónap után jelentkeztek csak ezek a nehézségek. Remélem segítettem! Jó babázást!

2008. okt. 8. 22:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekünk a hason fekvéssel kijön a levegő, illetve a mikor én háton fekszem és őt a hasamra rakom. Így nagyon jól körbe tud nézni és jó nagyokat büfizik magától.
2008. okt. 9. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!