Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mára mínusz 12 fokot mondanak....

Mára mínusz 12 fokot mondanak. Mentek sétálni babával? Ha igen, mennyi idős és mennyi időre?

Figyelt kérdés

2017. jan. 6. 07:58
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
0%
Nalunk szerencsere soha nem mondott ilyen hulyeseget a vedono.
2017. jan. 6. 13:09
 32/38 anonim ***** válasza:

Nalunk 11- kor minusz 4 foj volt, kimentunk az udvarra szankozni 30 percre,16 honapos lesz. Igaz nalunk nem fuj a szel.

Ebed utan meg babakocsival setaltunk 20 percet, es el is aludt. Utana behoztam es bent folytatta az alvast.

Ha delutan se lesz nagy szel, ismet kimegyunk 20-30 percre.:)))

Ha oriasi szel lenne nem vinnem ki, alig kap olyankor levegot!:(

2017. jan. 6. 13:47
 33/38 anonim ***** válasza:
38%

Jelelnleg nálunk -10, valós hidegérzet a 80 km/h-s széllökések miatt (by accuweather) -25.

Menjen ki, akinek hat anyja van!

2017. jan. 6. 13:54
 34/38 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok, muszáj volt boltba menni. 2x10 perc esővédővel. Szokásos módon kivettem a gyereket a babakocsiból a ház előtt ahol elrohangál egy ideig de most nyújtotta a karját, hogy vegyem fel. Szóval ez a 20 perc neki bőven elég is volt.. még mindig tartom, hogy a viharos szél a legnagyobb gond, nem a -10 fok.
2017. jan. 6. 13:59
 35/38 anonim ***** válasza:
Az ovis fiamékat is csak max. fél órára viszik ki ilyen hidegben, pedig ők nem csak fekszenek egy babakocsiban. Ha nincs szél, akkor babát is kivinnék úgy 20 percre, de ilyen hidegben eszembe nem jutna kint altatni, az nagyon durva szerintem.
2017. jan. 6. 15:13
 36/38 anonim ***** válasza:
Persze, fél éves. Itt csak hideg van kb -10, de szél nincs. Semmi baja nem lesz egy orácska sétátol, sot. Mivel minden nap megyunk, nyugos és hisztis, ha benn kell lennie ebéd elott.
2017. jan. 6. 15:14
 37/38 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem vagyok fázós, de ma nem mentem volna ki babával. Olyan szél van, hogy én is meg-megtorpanok, a kocsit (pedig egy nagy kombi), pedig rendesen dobálta egy-egy széllökés. A fiunk se fázós, ahogy én sem, de mi értelme van annak, hogy küzdök a hideggel és a széllel, ahogy a gyerek is? O 3 éves, de simán feldöntené a szél. Esővédőt ez a szél úgy szabná le a babakocsirol mint a huzat. Ha nem lenne szél, akkor kivinném, de így nem. Közvilágítás tegnap ota nincs, csak az utcánkban van 2 leszakadt vezeték. Ágakat hord mindenfelé, amíg a kocsival kijártam is telefújta porral a szememet. A kazánból a hamut nem tudtuk kivinni. Ferjem tűzoltó, had ne mondjam, hogy mennyi munkájuk van. Ez az az időjárás, amit egy fotelből egy forró teával a kézben kényelmes nézni a meleg szobában egy ablakon át.
2017. jan. 6. 19:42
 38/38 anonim ***** válasza:
Harmadik osztalyos lanyomek meg masfel orat korcsolyaztak egy tavon;)
2017. jan. 6. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!