Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mára mínusz 12 fokot mondanak....

Mára mínusz 12 fokot mondanak. Mentek sétálni babával? Ha igen, mennyi idős és mennyi időre?

Figyelt kérdés

2017. jan. 6. 07:58
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
34%

18, és ha a saját kényelmem nézem?

Mitől jobb a gyereknek, ha az anyja szétfagy és utána betegen gondozza?

Egyébként szerintem a gyerek kényelme is. Mi jó lehet szétfagyott arccal utazni egy ülésbe kötve?

2017. jan. 6. 11:35
 22/38 anonim ***** válasza:
45%

A szervezetunk nem toleralja ?

Mivan ??? Porcelanbol vagy ?

Egyebkent 35 eves vagyok, es MINDEN telen van / volt eddig -10, -15 fok ...

2017. jan. 6. 11:45
 23/38 anonim ***** válasza:
47%
Nyilvan fel kell oltozni. De szomoru, ha ezt magyarazni kell.
2017. jan. 6. 11:47
 24/38 anonim ***** válasza:
37%

Én kiviszem őket délután kicsit. Hideg ide vagy oda, dögunalom a lakásban egész nap mindenkinek, le se fáradnak rendesen.

Én azt nem értem, hogy bírja egész nap vki odabenn kisgyerekkel, sőt napokig! Mit csináltok?

2017. jan. 6. 11:49
 25/38 A kérdező kommentje:
Hm. Azt hiszem nem marad ki a ma sem a séta. Csak a szempár meg a nózi fog kilátszani. Eddig csak pár séta maradt el, az is akkor, amikor lázas volt. Egyébként itt még a nap is süt, szél nem fúj csak betyár hideg van...
2017. jan. 6. 11:50
 26/38 anonim ***** válasza:
74%

Nalunk jeges szel fuj, igy nem viszem ki a 1,5 evest. Ha csak hideg van, akkor kimegyunk,-10 alatt max. 1 orat vagyunk kint.

De kerlek benneteket, ilyen hidegben ne altassatok kint a pici babat! Ne gyertek ek azzal,h de milyen jol alszik.!Gobdoljatok a hajlektalanokra,h ok miert alszanak el a hidegben....hat nem azert, m olyan komfortodan erzik magukat. Es arra is gondoljatok,h a mozdulatlan baba ebven hidegben megfazik, akarhogy betakartad. A takaroretegekben az o testetol lesz meleg, de ha nem mozog, akkor a teste kevesebb hot termel, tehat nem lesz eleg meleg neki a babakocsiban. Fagyasi seruleseket szenvedhet az arcan, az orrnyalkahartyajan.

Plusz 1

Ti szivesen fekudnetek ki -12 fokban ez erkelyre aludni? Nem szoktatok? Akkor hogy tudod megtenni,, h ot kiteszed,mikozben te bent vagy a meleg szobaban?

2017. jan. 6. 12:39
 27/38 anonim ***** válasza:
17%

Fagyasi serulesek, persze. Hogyhogy egyetlen gyerekemnel sem volt soha? Es masoknal sem, elhiheted.

Nem kell a hajlektalanokhoz hasonlitani a dolgot.

Meddo vita.

2017. jan. 6. 12:46
 28/38 anonim ***** válasza:
48%

Norvegiat es tsait meg ne keverjetek ide, ok hozzaszoktak az extrem hideghez. Nalunk meg par honapja augusztusbam meg 28--32 fok volt,,sot meg osszel is milyen melegek szoktak lenni!

Nagyon nem Norvegiaban vagyunk.

2017. jan. 6. 12:47
 29/38 anonim ***** válasza:
34%

Imádom ezt az oldalt, h ennyire egyéni dolgokon is sikerül összeveszni, h ki mennyire fázós :D

Én délután beöltöztetem a gyereket a szkafanderbe, előkeresem a síkabátom és kimegyünk a Normafához ugrálni. A gyereknek ugyanis szerintem jegesmedve volt valamelyik őse, én meg hozzászoktam 30 év alatt, h télen hideg van. De ha fázósak lennénk, akkor meg nem mennénk ki, vagy nem a hegyre...

2017. jan. 6. 12:51
 30/38 anonim ***** válasza:
0%

18: Én biztos nem azt nézem... mivel nem bìrok megülni a seggemen 1 napot, hogy ne menjek valahova, ha csak 1 boltba is... de a kicsi érdekében kénytelen leszek, a védőnő is mondta, hogy -5 alatt ne vigyük ki. Nem akarok kockáztatni.

(Nekem is van iskolás gyerek, többnyire a párom viszi reggel. Dèlután ha nincs minusz, akkor a picivel együtt megyünk èrte, egyéb esetben sem magam miatt nem megyünk ki.)

2017. jan. 6. 13:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!