Mára mínusz 12 fokot mondanak. Mentek sétálni babával? Ha igen, mennyi idős és mennyi időre?
18, és ha a saját kényelmem nézem?
Mitől jobb a gyereknek, ha az anyja szétfagy és utána betegen gondozza?
Egyébként szerintem a gyerek kényelme is. Mi jó lehet szétfagyott arccal utazni egy ülésbe kötve?
A szervezetunk nem toleralja ?
Mivan ??? Porcelanbol vagy ?
Egyebkent 35 eves vagyok, es MINDEN telen van / volt eddig -10, -15 fok ...
Én kiviszem őket délután kicsit. Hideg ide vagy oda, dögunalom a lakásban egész nap mindenkinek, le se fáradnak rendesen.
Én azt nem értem, hogy bírja egész nap vki odabenn kisgyerekkel, sőt napokig! Mit csináltok?
Nalunk jeges szel fuj, igy nem viszem ki a 1,5 evest. Ha csak hideg van, akkor kimegyunk,-10 alatt max. 1 orat vagyunk kint.
De kerlek benneteket, ilyen hidegben ne altassatok kint a pici babat! Ne gyertek ek azzal,h de milyen jol alszik.!Gobdoljatok a hajlektalanokra,h ok miert alszanak el a hidegben....hat nem azert, m olyan komfortodan erzik magukat. Es arra is gondoljatok,h a mozdulatlan baba ebven hidegben megfazik, akarhogy betakartad. A takaroretegekben az o testetol lesz meleg, de ha nem mozog, akkor a teste kevesebb hot termel, tehat nem lesz eleg meleg neki a babakocsiban. Fagyasi seruleseket szenvedhet az arcan, az orrnyalkahartyajan.
Plusz 1
Ti szivesen fekudnetek ki -12 fokban ez erkelyre aludni? Nem szoktatok? Akkor hogy tudod megtenni,, h ot kiteszed,mikozben te bent vagy a meleg szobaban?
Fagyasi serulesek, persze. Hogyhogy egyetlen gyerekemnel sem volt soha? Es masoknal sem, elhiheted.
Nem kell a hajlektalanokhoz hasonlitani a dolgot.
Meddo vita.
Norvegiat es tsait meg ne keverjetek ide, ok hozzaszoktak az extrem hideghez. Nalunk meg par honapja augusztusbam meg 28--32 fok volt,,sot meg osszel is milyen melegek szoktak lenni!
Nagyon nem Norvegiaban vagyunk.
Imádom ezt az oldalt, h ennyire egyéni dolgokon is sikerül összeveszni, h ki mennyire fázós :D
Én délután beöltöztetem a gyereket a szkafanderbe, előkeresem a síkabátom és kimegyünk a Normafához ugrálni. A gyereknek ugyanis szerintem jegesmedve volt valamelyik őse, én meg hozzászoktam 30 év alatt, h télen hideg van. De ha fázósak lennénk, akkor meg nem mennénk ki, vagy nem a hegyre...
18: Én biztos nem azt nézem... mivel nem bìrok megülni a seggemen 1 napot, hogy ne menjek valahova, ha csak 1 boltba is... de a kicsi érdekében kénytelen leszek, a védőnő is mondta, hogy -5 alatt ne vigyük ki. Nem akarok kockáztatni.
(Nekem is van iskolás gyerek, többnyire a párom viszi reggel. Dèlután ha nincs minusz, akkor a picivel együtt megyünk èrte, egyéb esetben sem magam miatt nem megyünk ki.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!